Navštívte SPA REHAB CLINICSpa Aphrodite
StoryEditor

Navštívte SPA REHAB CLINIC

06.12.2021, 23:00
PR Články
Kúpele Spa Aphrodite Rajecké Teplice sú zamerané na liečbu pohybových, dýchacích, nervových chorôb a chorôb z povolania.

Pre návštevníkov sú však skvelým miestom na načerpanie novej potrebnej pozitívnej energie. Na prevenciu a imunitu v boji proti vírusom má blahodarný vplyv práve komplex našich bazénov s termálnou liečivou vodou, Natural Spa, vodoliečebné terapie a rôzne procedúry.

ODBORNÁ STAROSTLIVOSŤ

Moderná komplexná kúpeľná starostlivosť u nás využíva okrem prírodných liečivých zdrojov najmä rehabilitáciu, ktorá je súborom metód aplikovaných na obnovu zdravia. Spa Rehab Clinic je špičkovo vybavené rehabilitačné centrum, v ktorom sa náš zdravotnícky odborný tím venuje diagnostike, prevencii a liečbe bolestivých stavov pohybového aparátu.

Služby našej rehabilitačnej kliniky sú určené pre návštevníkov kúpeľov, ale i klientov zo širokej verejnosti, ktorí hľadajú komplexnú prevenciu, diagnostiku a terapiu pohybového systému.

Navštívte SPA REHAB CLINIC Navštívte SPA REHAB CLINIC Spa Aphrodite Na základe vyšetrenia lekárom budete môcť využívať moderné a špičkové prístroje, ako sú Imoove, Record, segmentálny multifrekvenčný telesný analyzátor Tanita MC-780, ktorý vám zistí váš metabolický vek. Rovnako môžete využiť aj patentované zariadenia na rázovú vlnu, indukčnú a laserovú terapiu, lokálnu kryoterapiu, ale aj unikátnu terapeutickú procedúru „vodná trakcia“, pri ktorej primárne dochádza k relaxácii svalstva, zníženiu tlaku na kĺbové puzdrá a medzistavcové platničky veľmi šetrným spôsobom, keďže telo je ponorené v termálnej liečivej vode.

A navyše vďaka komplexnému rozboru krvi si môžete zistiť aj biochemické procesy vo vašom organizme a dať si stanoviť krvný obraz s diferenciálom, metabolizmus tukov, pečeňové testy, funkciu obličiek, stav minerálov a hodnotu vitamínu D.

Navštívte SPA REHAB CLINIC Navštívte SPA REHAB CLINIC Spa Aphrodite Jedným slovom – v kúpeľoch Spa Aphrodite Rajecké Teplice rozhodne omladnete, zrelaxujete a získate potrebnú imunitu. Tešíme sa na vás!

www.spa.sk

shop.spa.sk

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:13