Esenciálne kúsky, ktoré vám nemôžu chýbať v šatníkuF&F
StoryEditor

Esenciálne kúsky, ktoré vám nemôžu chýbať v šatníku

12.12.2021, 23:00
PR Články
Zadovážte si základné kúsky, ktoré spolu ladia a dajú sa navzájom kombinovať. Stavte na nadčasovosť od značky F&F, kde nájdete módne kúsky na rôzne príležitosti.

Nová kolekcia od F&F jeseň / zima 2021 ponúka oblečenie z udržateľných a prírodných materiálov v nadčasových strihoch, ktoré budú lichotiť rôznym typom postáv a hlavne vám poslúžia na dlhé obdobie. V kolekcií objavíte klasické kúsky a aj také, ktoré vám dodajú vám dávku sebavedomia.

Čierne sako

Základný kúsok, ktorý posunie každý outfit na iný level – sako. Kombinácia saka s džínsami sa stala čoraz viac obľúbenejšou. Sako prináša do vášho šatníka stovky kombinácií stylingov na formálne stretnutia v práci ale aj na drink do mesta s kamoškami. My sme sako skombinovali s trblietavým topom, obtiahnutými denimovými nohavicami a topánkami na podpätku.

Esenciálne kúsky, ktoré vám nemôžu chýbať v šatníku Esenciálne kúsky, ktoré vám nemôžu chýbať v šatníku F&

Rolák

S príchodom chladnejšieho počasia je na čase si zadovážiť hrejivý rolák, ktorý vás ochráni pred chladom, a zároveň príjemne doplní váš šatník. Na trhu sú dostupné rôzne alternatívy – vo voľnom pletenom strihu v pudrovej farbe, sofistikovaný priliehavý čierny rolák alebo v sivej predĺženej verzií bez rukávov, ktorú viete skombinovať s klasickou bielou blúzkou a vytvoriť si elegantný outfit do práce.

Esenciálne kúsky, ktoré vám nemôžu chýbať v šatníku Esenciálne kúsky, ktoré vám nemôžu chýbať v šatníku F& Kvalitný kabát

Štýlový a elegantný kabát vám dodá odvahu a sebavedomie a ukáže, že máte vycibrený vkus. Odporúčame v šatníku mať neutrálny kabát, napríklad béžový, čierny alebo sivý, ktorý využijete v akejkoľvek situácií. Takýmto kabátom neurobíte krok vedľa, práve naopak – je to nesmrteľný kúsok, ktorý nikdy nevyjde z módy. Béžový kabát sme skombinovali s rolákom, džínsami a doplnili sme outfit shopper kabelkou a vysokými čižmami. Esenciálne kúsky, ktoré vám nemôžu chýbať v šatníku Esenciálne kúsky, ktoré vám nemôžu chýbať v šatníku F&

Denimové nohavice

Esenciálne kúsky, ktoré vám nemôžu chýbať v šatníku Esenciálne kúsky, ktoré vám nemôžu chýbať v šatníku F& Denimové kúsky patria medzi klasiku v našich šatníkoch. Dobre padnúcimi nohavicami určite nešliapnete vedľa. Naopak, vďaka ich zakomponovaniu do outfitu budete nadčasové a trendy zároveň. Objavte aj vy lásku k tejto nestarnúcej klasike – stačí len nájsť ten správny strih a odtieň. V F&F si vyberie naozaj každá.

Esenciálne kúsky, ktoré vám nemôžu chýbať v šatníku Esenciálne kúsky, ktoré vám nemôžu chýbať v šatníku F& Esenciálne kúsky, ktoré vám nemôžu chýbať v šatníku Esenciálne kúsky, ktoré vám nemôžu chýbať v šatníku

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 23:40