shutterstock.com
StoryEditor

TOP seriály, ktoré si môžete pozrieť s celou rodinou. Áno, aj s tínedžerom

15.07.2020, 19:00
Mama a rodina
A keďže sa nám blíži upršané počasie, nič lepšie, ako pozeranie seriálov, podľa nás neexistuje!

Dráma

    • 13 reasons why
      Stredoškolák Clay Jensen sa jedného dňa vráti domov a nájde tam krabicu so svojím menom. V nej je niekoľko kaziet, čo nahrala jeho spolužiačka a tajná láska Hannah Baker, ktorá nedávno spáchala samovraždu. Na nahrávkach odkrýva 13 dôvodov, prečo sa rozhodla ukončiť svoj život. Veľmi silný seriál, ktorý má čo povedať mladším, ale aj starším, bez rozdielu. Pretože nie vždy si človek uvedomí, aký dosah môžu mať jeho slová alebo skutky na ostatných. Nie vždy zapájame empatiu. A mali by sme.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa 13 Reasons Why (@13reasonswhy),

Komédia

    • Sex education
      Skvelý tínedžerský seriál, ktorý sa hneď po vydaní stal hitom. Azda je to aj hereckým obsadením – Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey. A príbeh? Otisova mama je sexuologička. Sedenia so svojimi pacientmi robí doma, takže na jej syna sa čo-to už nalepilo. Pokiaľ ide o otázky týkajúce sa sexu, vie všetko. Len prax dosť zlyháva. So spolužiačkou Maeve si zriadia v škole sexuálne poradenstvo a pomáhajú tak neskúseným spolužiakom.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sex Education (@sexeducation),

História

    • Černobyľ
      Päťdielna miniséria z koprodukcie HBO a Sky rekonštruuje príbeh jednej z najhorších katastrof spôsobených človekom – haváriu v jadrovej elektrárni v Černobyli. Vedeli ste, že explózia uvoľnila nebezpečné rádioaktívne látky nielen na územie Ukrajiny, Bieloruska či Ruska, ale tiež do oblasti Škandinávie a západnej Európy? A že to mohlo dopadnúť omnoho horšie? Treba si pustiť. Dozviete sa viac. Alebo si len oprášite staré vedomosti.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ЧЕРНОБЫЛЬ | CHERNOBYL | HBO (@hbo.chernobyl),

Životopis

    • Narcos
      Rozpráva príbeh o najbrutálnejšom a najobávanejšom zločincovi na svete – o Pablovi Escobarovi. Miestami neveríte a máte pocit, že to určite musí byť vymyslené. Nebolo. Aj preto si treba pozrieť, ako rapídne Escobarova hviezda rástla a potom postupne klesala čoraz nižšie. A ak budete mať chuť, ešte natočili tretiu sériu o Cali karteli a namiesto štvrtej vznikol nový seriál Narcos: Mexico.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Narcos (@narcos),

Komédia

    • Grace & Frankie
      Sedemdesiatničkám Grace a Frankie, ktoré sa nikdy nemali príliš v láske, sa obráti život naruby. Ich manželia Robert a Sol im totiž oznámia, že sú homosexuáli, ľúbia sa a chcú sa brať. Obe ženy sa učia spolu žiť v dome na pláži a neobíde sa to bez zábavných situácií. Skvelé obsadenie – Jane Fonda, Lily Tomlin, Martin Sheen, Sam Waterston – zaručuje skvelý zážitok. A áno, aj starí ľudia majú sex.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa There Is More (@thereismore.5),

    • The Big Bang Theory
      Vitajte vo svete vedcov – podivínov a obľúbte si ich. Fyzici Sheldon a Leonard rozumejú všetkému, no ženám vôbec. Celkovo majú problém so socializáciou, najmä so ženami. Čo však robiť, keď sa oproti do bytu nasťahuje sexi blondínka Penny a chce sa s nimi spriateliť?
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Big Bang Theory (@bigbangtheory),

  • Friends
    Toto je kultovka. Humor Priateľov nikdy neomrzí. Pustite si ich znova a zasmejte sa spolu s Chandlerom, Monicou, Rachel, Rossom, Phoebe a Joeym. Priatelia navždy!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/mama-a-rodina, menuAlias = mama-a-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 15:34