pixabay.com
StoryEditor

Naučte sa konečne líčiť obočie dobre, rýchlo a jednoducho. Pozrite si video od vizážistky!

06.06.2017, 15:00
Krása a móda
Úprava obočia je veľmi jednoduchá, ak viete ako na to a použijete tie správne produkty, s ktorými sa vám bude najlepšie pracovať. A tiež je veľmi dôležité dodržať správny postup, ktorý vám zaberie minimum času a ktorý vám vo videu predvedie vizážistka Mária Šavlík.

Postup na jednoduchú úpravu obočia od Márie Šavlík zo salónu WM Cosmetics:

1. Odtieň ceruzky, tieňa alebo gélu na obočie, by mal farebne pôsobiť čo najprirodzenejšie k vašej farbe obočia.

2. Ceruzkou alebo tieňom nakreslite tesne pod obočie jemnú čiaru, ktorá bude tvar obočia viesť. Odporúčam použiť šikmý plochý štetec na obočie. Perfektne sa sním pracuje a ak ho raz vyskúšate, už nikdy si inak obočie robiť nebudete ?.

3. Jemne vykresľujeme chĺpky obočia približne do tri štvrtiny obočia smerom k nosu.

4. Začiatok obočia je dobre prejsť svetlejším tieňom, ako je ten, ktorý sme použili na zvyšok obočia. Nebude pôsobiť tak tvrdo, bude vyzerať veľmi pekne a prirodzene. Príklad: Použila som na obočie vysoko pigmentovaný tmavohnedý tieň, na začiatok obočia som použila svetlohnedý tieň. Aby sme dosiahli dokonalé, výrazné obočie, nanesieme tesne pod obočie svetlý matný tieň. A presne tak isto aj na vrch obočia, akoby sme ho chceli „vykrojiť“ z tváre.  

5. Na večerný make-up môžete použiť pod obočie aj tieň s perleťou. Ak ste tmavší typ, odporúčam použiť tieň v krémových, béžových a zlatých odtieňoch. Ak naopak svetlejší, môžete použiť všetky svetlé studené odtiene napr. čisto bielu, ľadovú bielu...To ale neplatí ak ste svetlý typ, ktorému svedčia aj teplejšie odtiene, alebo naopak. To už viete samy, čo sa vám najviac páči a v čom sa cítite najlepšie.

6. Ak chcete ,, nesmrteľné“ obočie ktoré vydrží celý deň, môžete upravené obočie ešte jemne zafixovať transparentným púdrom (bielym).

7. Ak ste fanúšičkou výrazného obočia, môžete použiť gél na obočie, ktorý budete nanášať šikmým plochým štetcom. Týmto gélom prejdite aj začiatok obočia.

8. Ak ste ešte neskúšali obočie upravovať, vyskúšajte určite ceruzku, tieň a aj gél. Sama si potom vyberiete ktorý variant je pre vás ten pravý.

Prajem pevnú ruku! Vaša Majka

Archív Mária Šavlík

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 12:55