Shutterstock
StoryEditor

Doprajte si krém, ktorému dôverujú milióny ľudí: Teraz v limitovanej vianočnej edícii

14.10.2024, 11:28
Krása a móda

Citlivá pleť je typ pleti, ktorá reaguje na vonkajšie aj vnútorné podnety viac ako bežná pleť. Môže sa prejavovať začervenaním, svrbením, pálením alebo pocitom napätia, a to v dôsledku používania kozmetických produktov, vystavenia nepriaznivým vplyvom prostredia, zmenám teploty alebo stresu. Starostlivosť o citlivú pleť vyžaduje jemné, neparfumované produkty s minimom dráždivých zložiek, ktoré pomáhajú pleť upokojiť a posilniť jej ochrannú bariéru. V tomto je roky na trhu číslo jedna tento obľúbený krém.

Ikona značky NIVEA - legendárny krém v modrej škatuľke, ktorý neprekonateľným spôsobom ošetruje a chráni každý typ pleti. Môžete ho použiť na telo, tvár a ruky. Za každého počasia. Vyvážené patentované zloženie s obsahom blahodarného Euceritu zaistí, aby pokožka zostala stále svieža a vláčna. Doprajte si krém, ktorému dôverujú milióny ľudí: NIVEA Creme v limitovanej vianočnej edícii.

Klasika, ktorá nestarne. Vyvážené zloženie, ktoré intenzívne ošetruje a chráni každý typ pleti. Pre deti i dospelých, každý deň a v každom ročnom období NIVEA Creme v limitovanej vianočnej edícii.

POZRITE Z AKÝCH MOTÍVOV JE NA VÝBER

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:02