S vráskami si hravo poradia náplasti, ktoré ich minimalizujú.dreamstime
StoryEditor

Tento trend musíte vyskúšať! Náplasti na vrásky, ktoré naozaj fungujú

16.09.2024, 08:00
Krása a móda

Predčasným starnutím pleti sa začínajú zaoberať už aj mladšie ženy. Akonáhle však dosiahnete tridsať rokov, mali by ste svoje rituály v starostlivosti o pleť prehodnotiť a v neposlednom rade doplniť o kroky, ktoré budú pre ňu prospešné. Používanie náplasti na vrásky by v tejto starostlivosti nemali chýbať.

Krémy, séra aj pravidelné masáže urobia poriadny kus práce. No aby bol efekt ešte lepší a vaša tvár bez vrások, skúste tento malý veľký zázrak.

Kvalitné náplasti

Nenechajte sa zlákať nízkymi cenami a na náplastiach určite nešetrite. Kupujte si tie, ktoré sú vyrobené z lekárskeho silikónu a z materiálov, ktoré sú nezávadné. V neposlednom rade od spoľahlivých a overených výrobcov. Mnohé náplasti sú vhodné na niekoľko použití, takže hoci bude počiatočná investícia trošku vyššia tak vedzte, že sa to aj tak oplatí. Niektoré nápalsti dokonca obsahujú látky, ktoré vašu pleť nie len napnú, ale aj hydratujú a vyživujú, vďaka čomu sa efekt dostaví o niečo rýchlejšie.

Aplikácia

Náplasti aplikujte vždy na čistú a odlíčenú pleť. najlepšie urobíte, keď si ich necháte pôsobiť počas noci. Ak však vaša pleť potrebuje rýchlu vzpruhu, môžete sa spoľahnúť, že už po niekoľkých minútach ju vďaka týmto náplastiam dosiahnete. Je to aj trik mnohých vizážistiek, ktoré práve pomocou náplasti vypnú pleť, na ktorej následne aj nanesený mejkap vyzerá o niečo lepšie.

image

Použite náplasti nielen v okolí očí, ale aj na čelo či dekolt.

dreamstime

S čím si poriadia?

Ak sa už rozhodnete náplasti vyskúšať, kúpte si rovno sadu niekoľkých veľkostí. Vďaka tomu môžete súbežne vypnúť okolie očí a úst, čelo, ale aj dekolt, na ktorom sa prvé známky starnutia objavujú rovnako rýchlo, ako na vašej pleti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 08:02