Krásne sa môžete cítiť aj bez makeupu, vsaďte na tieto rady.Dreamstime
StoryEditor

Krásne a sebavedomé aj bez makeupu? Vďaka týmto radám sa vám to podarí

13.09.2024, 12:00
Krása a móda

Nalíčiť sa, upraviť sa či vybrať si dokonalý outfit, to milujeme asi všetky! Avšak rovnako príjemné sú aj dni, keď sa rozhodneme do ulíc vyraziť v pohodlnom oblečení a bez makeupu. Mnoho žien však bojuje s tým, že bez šminiek sa necítia sebavedomé a krásne. Existuje niekoľko rád, vďaka ktorým sa budete príťažlivé cítiť aj bez akýchkoľvek kozmetických pomôcok. Stačí len chcieť a veriť si. Ak sa vám to podarí, budete nezastaviteľné!

Nezabúdajte na korunu krásy

Ďalšou sférou, na ktorú nesmieme zabúdať, sú vlasy. Aj keď sa práve necítite na líčenie, vlasy sú stále korunou našej krásy. Myslite na to, že by vždy mali dôkladne umyté a voňavé. Starajte sa o ne a doprajte im všetko, čo potrebujú. Mnoho žien si myslí, že starostlivosť je skrytá výhradne v drahých kozmetických produktoch. Avšak pravda je celkom iná. Ovplyvniť vaše vlasy môže napríklad aj to, ako často si ich umývate, či ich tepelne upravujete alebo či používate masky. Zamyslite sa nad všetkými detailmi a venujte si čas. Verte mi, v konečnom dôsledku to bude stáť za to.

Súvisia s tým aj nechty

Poslednou oblasťou, ktorá vám pomôže cítiť sa perfektne aj nenalíčená, sú vaše nechty. Na prvý pohľad to vyzerá tak, že to spolu vôbec nesúvisí, však? Faktom je, že naše nechty o nás vypovedajú mnoho. Čisté a upravené môžu byť aj bez použitia gélu či umelých prísad. Stačí sa o ne len odhodlane starať. Vsaďte na prirodzený strih, výživu a hlavne na čistotu. Ich jemnosť pokojne dolaďte voňavým krémom a tadá! Budete pôsobiť upravene a žensky, aj úplne nenalíčená!

Alicia Keys to vidí rovnako

K myšlienke prirodzenej krásy sa prikláňa aj niekoľko celebrít. Jednou z nich je napríklad Alicia Keys. Odhodlane totižto tvrdí, že makeup nosiť nechce, pretože sa sebavedome cíti aj bez neho. Svojím fanúšikom dokonca prezradila aj jej tajomstvo. Možno to znie zvláštne, ale je ním obyčajná čistá voda! Počas dňa vypije veľké množstvo vody, vďaka čomu jej pleť vyzerá úplne bezchybne. Nie nadarmo sa hovorí, že hydratácia je jednoducho kľúčová!

Nech už hovoríme o ktorejkoľvek oblasti, rovnako dôležité sú všetky. Dbajte o seba, venujte si čas a rozmaznávajte sa. Niet pochýb o tom, že to na vás bude vidieť. Som presvedčená o tom, že práve vďaka týmto krokom sa vám podarí získať sebavedomie. Verím, že postupom času sa budete cítiť krásne a silné. Či už s líčením alebo bez neho!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. september 2024 12:02