Aj v teplom počasí môžete vyzerať trendy a šik.dreamstime
StoryEditor

Neviete, čo na seba v tomto teple? Inšpirujte sa tipmi na outfity, v ktorých sa budete cítiť trendy aj vo vysokých teplotách

24.07.2024, 14:00
Krása a móda

Posledné týždne priniesli vysoké teploty, pri ktorých by väčšina z vás najradšej trávila čas niekde pri vode či na výlete v horách. Bohužiaľ, pracovať či nakupovať musíte aj v horúcom počasí a pred slnkom sa tak ochránite len vhodným oblečením. Aby ste si zachovali štýl a cítili sa stále trendy, inšpirovať sa môžete našimi tipmi na outfity, ktoré sú do tepla najideálnejšie.

V horúcom počasí chcete na jednej strane vyzerať dobre, no na druhej sa túžite ochrániť pred silnými slnečnými lúčmi. Aby ste však nemuseli nosiť veľké a neforemné kúsky, ktoré zahaľujú každý kúsok tela, pripravili sme si pre vás zopár tipov na outfity, ktoré sú do tohto počasia najideálnejšie. Pozrite sa, čím zaplniť letný šatník a zachovať si tak štýl a vkus. 

Na bežný deň

Ak idete na nákupy, na prechádzku alebo zaviesť deti na tréning či iný krúžok, voliť by ste mali kúsky, v ktorých vám ani po pár minútach strávených na slnku nebude horúco. Vynikajúce je najmä voľné oblečenie, ako sú napríklad široké sukne, nohavice či tričkové šaty. Čo sa týka farieb, zabudnúť by ste mali na tmavé odtiene, ktoré priťahujú slnečné lúče a spôsobujú tak potné škvrny a mapy na oblečení. Ideálne sú naopak farby ako je biela, žltá či všemožné jemné pastelové odtiene, ktoré sú v lete priam vítané. 

Trendy aj pri vode

Či už sa chystáte na jazero, kúpalisko alebo piknik v parku, zaobstarať by ste si mali šaty so vzdušného materiálu, v ktorých vám rozhodne nebude teplo. Aby ste si zachovali štýl, doplňte k nim plážovú tašku alebo pletenú kabelku a slnečné okuliare. Ochranu pred slnkom vám však poskytne aj trendy klobúk či šatka. 

Do práce 

Keďže aj v lete musia mnohé z vás chodiť do práce, kde často chýbajú klimatizované miestnosti, musíte voliť kúsky, v ktorých sa budete cítiť pohodlne, no zároveň vám v nich nebude horúco. Ideálnou voľbou na horúce dni v práci je nepochybne štýlová áčková sukňa a vzdušná blúzka. Ak nemusíte v práci dodržiavať prísny dresscode, obliecť si môžete aj vkusné tielko či tričko s odhalenými ramenami. 

Sexi a šik aj v teple 

Boli ste pozvané na rande, drink s kamarátkami či párty, no nechce sa vám vôbec ísť, pretože je vonku dusno? V tom prípade siahnite po sexi saténových šatách alebo kratšej sukni, ktorú doplňte nejakým zaujímavým topom. Skvelý však môže by aj vzdušný overal s otvorenými topánkami na podpätku a mini kabelkou. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. september 2024 12:04