Urýchlite opálenie vďaka týmto trikom.dreamstime
StoryEditor

Túžite sa rýchlo opáliť? Toto sú najlepšie urýchľovače na krásnu hnedú pokožku

13.07.2024, 14:00
Krása a móda

Túžite po krásnej a hnedej pokožke, no nemáte čas vylihovať dlhé hodiny na slnku? Ak chcete opálenie urýchliť, zabudnúť by ste mali na solárium. Vyskúšajte radšej niektorý z našich trikov, vďaka ktorým sa z opálenej pokožky budete tešiť už čoskoro. Toto sú najlepšie urýchľovače hnedej pokožky.

Nie každá z vás má chuť a čas vylihovať na deke či navštevovať drahé solárium. Ak však chcete byť opálené, musíte pre to niečo urobiť. Či už vás čaká nejaká oslava, dovolenka alebo len túžite po hnedej pokožke, pripravili sme si pre vás zopár trikov, vďaka ktorým môžete opálenie urýchliť. Pozrite sa, ako dosiahnuť žiarivo bronzovú pokožku za krátky čas.

Doprajte pokožke píling

Ak má vaša pokožka nedostatok hydratácie, je suchá a nevyživená, nemôžete čakať, že budete krásne hnedé už po prvom opálení. Aby ste získali bronzový odtieň čo najrýchlejšie, mali by ste z pokožky odstrániť odumretú pokožku. S tým vám pomôže píling, ktorý zaručí, že bude vaša pleť rovnomerne opálená a jemná.

Nepoužívajte hocijaké prípravky

Dokonalé a rýchle opálenie zaručia aj správne prípravky. Namiesto klasického opaľovacieho krému alebo oleja si zaobstarajte produkt, ktorý obsahuje kokosový olej, aloe vera či bambucké maslo. Každá jedna z týchto zložiek nielenže urýchli opálenie, ale hydratuje pokožku a dodá jej žiarivý vzhľad.

Správne načasovanie

Aj keď mnohí odborníci zakazujú pobyt na slnku od 10 do 16 hodiny, ak pokožku ochránite pred slnečným žiarením pomocou krému s vysokým SPF, mali by ste sa slniť práve v týchto časoch. Dajte si však pozor na správne načasovanie nanesenia opaľovacieho krému. Najúčinnejšie bude jeho nanesenie približne 20 minút predtým, než si ľahnete na slnko.

Prírodné urýchľovače

Opálenie urýchlite aj vďaka prírodným pomocníkom, ktorí vám pomôžu docieliť bronzový odtieň pokožky a vyživia ju nielen zvonka, ale aj zvnútra. Skvelými sú napríklad potraviny s obsahom antioxidantov a betakaroténu, ako je napríklad mrkva, batát, špenát, mango alebo marhuľa.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 15:47