Šaty sú obľúbeným letným kúskom tisícok žien.Dreamstime
StoryEditor

Letné šaty, v ktorých dokonale vyniknete? Poznáme nové trendy, vyberte si tie pravé

18.07.2024, 07:00
Krása a móda

Poznáte pohodlnejší a zároveň elegantnejší outfit ako sú letné šaty? Presne tak, ani my nie. Hodia sa akúkoľvek príležitosť, perfektne zvýrazňujú naše ženstvo a ešte sú aj dokonale komfortné. Aj takto by sme mohli opísať šaty, ktoré každoročne nosia stovky žien. Móda sa neustále mení a rovnako aj aktuálne trendy. Ak chcete aj tento rok kráčať v duchu toho najnovšieho štýlu, čítajte pozorne. Toto sú štýly šiat, ktoré svet módy ovládnu tento rok.

Korzet v spojení s ramienkami

Toto leto prinesie trendy aj pre trošku odvážnejšie povahy. Ak sa vám nepáčia jemné alebo pre niekoho fádne kúsky, nezúfajte. Móda tohto leta sa pripravila doslova na všetko. Populárne totižto budú korzetové šaty, ktoré sebavedome odhalia podstatnú časť ženského dekoltu. Najviac pozornosti si získajú tie so špagetovými ramienkami, ktoré nájdete v rôznych prevedeniach. Za zmienenie stoja jednoznačne perleťové, na ktorých slnečné lúče budú doslova vynikať! A samozrejme, vaše opálená pokožka bude v tomto outfite ešte o niečo pútavejšia.

 

image

Populárnym strihom budú aj korzetové šaty s ramienkami.

Profimedia

 

Ak preferujete obyčajnejšiu a jednoduchšiu módu, v tomto lete sa určite nájdete. Taktiež ak obľubujete niečo odvážne a extravagantné, prídete si na svoje. Toto obdobie bude skutočne univerzálne. Je otvorené takmer pre všetky štýly a strihy. Nemôžeme poprieť ani to, že šaty budú takmer na prvom mieste. Jednoznačne nimi nič nepokazíte, takže ak neviete čo na seba, nepremýšľajte dlho. Šaty sú vždy dobrá voľba!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. október 2024 12:23