Krásne mihalnice docielite aj pomocou lash liftingu.dreamstime
StoryEditor

Dokonalé mihalnice aj bez maskary? Lash lifting budete milovať!

15.07.2024, 08:00
Krása a móda

Zabudnite na umelé mihalnice či trsy. Čím ďalej, tým viac sa nosí prirodzenosť. No prečo ju nepodčiarknuť tými správnymi spôsobmi? Ak patríte k ženám, ktoré chcú byť aj počas pobytu na pláži upravené, no nechce sa vám používať dekoratívnu kozmetiku, potom je lash lifting určený práve vám.

Nalíčené mihalnice krásne otvoria oko a mnohým ženám nič viac k základnému mejkapu netreba. Vďaka lash liftingu docielite podobný efekt, z ktorého sa budete tešiť aj niekoľko týždňov.

Vždy upravená

Lash lifting je vhodný najmä pre tie z vás, ktoré chcú vyzerať upravene, no nechce sa vám strácať čas každý deň líčením. To oceníte najmä počas horúcich letných dní, kedy trávite čas na dovolenke či pri vode a tá v kombinácii s maskarou veľmi nefunguje. Jedine vodeodolnou, no ani to nie je vždy to najideálnejšie riešenie. Výhodou je aj vzhľad namaľovaných mihalníc po tejto procedúre. Tie sú už na prvý pohľad oveľa dlhšie, sú krásne vytočené a to oku dodá krásny vzhľad.

Na čo sa pripraviť?

Procedúra trvá zhruba hodinku a jediné, čo vás môže trošku vyrušovať je, že budete musieť mať takmer po celý čas zatvorené oči a tiež mierne zápach, alebo v ojedinelých prípadoch aj jemné štípanie očí. Lash lifting by sme mohli pokojne prirovnať k trvalej, no je to oveľa šetrenejší spôsob, ktorým docielite želaný výsledok. Okrem toho, že sa mihalnice vytočia, sa aj farbia, vďaka čomu sú výrazné aj nenalíčené. Obavy z toho, že sa touto procedúrou mihalnice niečia nie sú v tomto prípade na mieste. Kúra obsahuje aj látky, ktoré ich naopak posilňujú a vyživujú. Mimochodom, za zmienku určite stojí aj to, že takéto krásne vytočené mihalnice budete mať až po dobu od štyroch až do šiestich týždňov. Výsledok však môžete výrazne skrátiť používaním zlých produktov. V tomto prípade napríklad dvojfázového odličovača, alebo produktov na olejovej báze.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. september 2024 01:30