Pri nanášaní mejkapu buďte opatrná. Držte sa hesla, že menej je viac.dreamstime
StoryEditor

Vyvarujte sa niektorých kozmetických chýb. Zbytočne vám pridávajú na veku

01.07.2024, 14:00
Krása a móda

Ktorá žena by nechcela vyzerať čo najdlhšie mladá. A ruku na srdce, ktorej z vás nelichotí, keď jej neodhadnú skutočný vek, ale jej naopak pár rokov uberú? Nie je to vždy len o genetike. Hovorí sa, že šaty robia človeka, no nie len tie. K tomu, aby ste vyzerali mladšie vám dopomôže aj účes či líčenie. Nedopúšťajte sa zbytočne chýb, ktoré vám pridávajú roky.

Líčenie

Ak to preženiete s mejkapom, tiež to nebude vždy hrať vo váš prospech. Hrubý nános mejkapu, príliš výrazné očné linky či lesklé tiene. Takýto mejkap by mal byť skôr výnimočný a možno by ste ho mali zveriť do rúk profesionálom, ktorí ho prevedú dokonale. No pri bežnom dennom líčení sa radšej držte hesla, že menej je viac. Úplne si vystačíte s ľahkým BB krémom, prirodzene vyzerajúcou lícenkou a maskarou na oči. Nezabudnite na obočie. To sa dnes nosí prirodzene vyčesané a jemne nalíčené. Žiadne výrazné kontúry! Uvidíte, ako sviežo a mladistvo vďaka takémuto mejkapu budete vyzerať. Ak používate očné tiene, voľte tie matné, pred lesklými, ktoré zvýraznia každú vrásku. Aj hnedé očné linky vyzerajú o niečo jemnejšie než čierne. A presne to chcete.

Pery

Dôležité sú aj pery. Rúže pôsobia veľmi sexi a žensky. Aj tu však platí, že každému sa hodí niečo iné. Ak túžite po červených perách, smelo do toho. No nechajte si s výberom odtieňa poradiť. V mnohých predajniach sú vizážistky, ktoré vám pomôžu s výberom tej správnej farby, ktorá podčiarkne to čo má. Stále moderné sú aj nude odtiene, ktoré sa hodia takmer každému a nič nepokazíte ani transparentným leskom na pery.

image

Správny odtieň rúžu je dôležitý.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. júl 2024 14:02