Pri nanášaní mejkapu buďte opatrná. Držte sa hesla, že menej je viac.dreamstime
StoryEditor

Vyvarujte sa niektorých kozmetických chýb. Zbytočne vám pridávajú na veku

01.07.2024, 14:00
Krása a móda

Ktorá žena by nechcela vyzerať čo najdlhšie mladá. A ruku na srdce, ktorej z vás nelichotí, keď jej neodhadnú skutočný vek, ale jej naopak pár rokov uberú? Nie je to vždy len o genetike. Hovorí sa, že šaty robia človeka, no nie len tie. K tomu, aby ste vyzerali mladšie vám dopomôže aj účes či líčenie. Nedopúšťajte sa zbytočne chýb, ktoré vám pridávajú roky.

Stačí pár malých zmien a aj tie sa môžu veľmi rýchlo a pozitívne odraziť na vašom zovňajšku. A práve tvár a starostlivosť o ňu je v tomto smere viac než dôležitá.

Bezchybná pleť

Ak vašej pleti budete venovať dostatočnú pozornosť, bude zdravá a zároveň bude vyzerať sviežo. Tak, ako je pre vás prirodzené sa ráno nalíčiť, nech je pre vás rovnako dôležité sa aj dôkladne zbaviť mejkapu. Nešetrite ani na kozmetike. Nezabúdajte, že nepotrebujete mať desiatky produktov. Stačí pár, no takých, ktoré vaša pleť potrebuje. Sérum, nočný a denný krém, vitamín C, retinol a krém s SPF faktorom by vám vo vašej kozmetickej rutine nemali chýbať. Ostatné produkty sú bonusom navyše.

Opaľovanie

Jemné opálenie pokožku rozžiari. Ale slnku by ste sa primárne mali radšej vyhýbať. Krém s SPF faktorom používajte denne. Na dovolenke tvár chráňte navyše okuliarmi a klobúkom. Slnečné žiarenie môže ako prvé za predčasné starnutie pleti a navyše ak budete mať tvár príliš opálenú, určite vám to na veku neuberie. Práve naopak.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. júl 2024 14:02