Košeľové šaty by vám v šatníku nemali chýbať.dreamstime
StoryEditor

Hľadáte šaty, ktoré skryjú všetky nedostatky a pristanú každej postave? Potom siahnite po týchto kúskoch

09.06.2024, 16:00
Krása a móda

Kúsok, ktorý by nemal chýbať v šatníku žiadnej ženy sú rozhodne košeľové šaty. Sú moderné už celé roky, zakryjú každý nedostatok na vašej postave a okrem toho sú neuveriteľne pohodlné. Hodia sa tak do práce, ako aj na voľný čas či rôzne príležitosti, ktoré si vyžadujú elegantnejšie outfity.

Košeľové šaty si rozhodne zamilujú všetky dámy, ktoré chcú vyzerať šik a žensky a cítiť sa pritom príjemne po celý deň.

Do každého počasia

Ak ste košeľové šaty doposiaľ v obchodoch prehliadali, tak to čím skôr napravte. Tieto šaty môžete nosiť celoročne. V lete samostatne, na jar, jeseň či zimu v kombinácii s bundičkou či sakom. Skvele vyzerajú v kombinácii s lodičkami, čižmami, ale aj sandálkami či teniskami. To ocenia najmä tie z vás, ktoré možno v práci potrebujú vyzerať elegantne, no poobede už bežia pre deti a potrebujú sa cítiť v prvom rade pohodlne. To sa vám v košeľových šatách podarí lepšie než v puzdrových.

image

Rifľové košeľové šaty vám poskytnú pohodlie.

Pinterest
image

Môžete ich nosiť aj v kombinácii s čižmičkami. Čo poviete na túto kombináciu?

Pinterest

Správny strih

Aj v prípade košeľových šiat existujú samozrejme strihy, ktoré niektorému typu postavy svedčia viac než inému. Tie so širšou sukňou majú v obľube dámy, ktoré majú širšie boky. Šaty s opaskom krásne zvýraznia pás aj plnším postavám a volány pôsobia pekne najmä na veľmi štíhlych ženách. Tomuto typu šiat sa nemusíte vyhýbať ani v prípade, že máte väčšie poprsie. Tu však dbajte na správny výber veľkosti a postupujte rovnako, ako keď si vyberáte košeľu či blúzku. Gombíky by vám v žiadnom prípade nemali odstávať, ale mali by na hrudi pekne sedieť.

image

Aj Victoria Beckham vie, že košeľové šaty sú jednoducho stávka na istotu.

Pinterest
image

Opasok zvýrazní pás.

Pinterest
image

Ideálny letný outfit.

Pinterest

Vzory

Košeľové šaty nájdete v mnohých farbách a samozrejme nechýbajú ani vzory. Od prúžkov, bodiek až po abstraktné tvary či kvetiny. Dávajte pozor, aby vám príliš veľké vzory nepridali na objeme tam, kde to najmenej potrebujete. Ak chcete staviť na istotu, siahajte po jedno farebných šatách, ale lichotiť vám budú aj zvislé pásiky.

image

Košeľové šaty v elegantnom prevedení.

Pinterest
image

Skvele vyzerajú aj s teniskami.

Pinterest
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 17:29