Tejpovanie vyhladí prvé vrásky, no pôsobí aj preventívne.dreamstime
StoryEditor

Zbavte sa vrások pomocou tejpovania tváre. Prvé výsledky uvidíte už po prvom použití

05.06.2024, 08:00
Krása a móda

Badáte na svojej tvári prvé príznaky starnutia v podobe vrások? S pribúdajúcimi rokmi klesá produkcia kolagénu vo vašom tele a je prirodzené, že pleť už nie je taká pružná ako kedysi. Aktuálne jednou z najobľúbenejších procedúr je aplikácia botulotoxínu, no sú tu aj neinvazívne metódy, ktoré zvládnete v pohodlí vášho domova a to za pár minút. Jednou takou je aj face taping – tejpovanie tváre. Prvé výsledky uvidíte už po prvom použití.

Tejpovanie tváre môže slúžiť ako prevencia proti vráskam, ale poradí si aj s tými, ktoré už zdobia vašu tvár.

Správne pásky

Tejpovacie pásky na tvár sú iné ako tie, ktoré sa dávajú na telo. Preto ak sa rozhodnete túto metódu vyskúšať, kúpte si pásky, ktoré sú navrhnuté prie tieto účely. Rovnako nešetrite a kupuje ich od overených predajcov. V opačnom prípade môžete mať alergickú reakciu a napáchate na svojej tvári viac škody ako osohu.

Aplikácia

Tejpy sa aplikujú najmä na miesta, kde sa vyskytujú vrásky. Keď tejp na postihnuté miesto nalepíte, automaticky ho tým aktivujete a dôležité je, nechať ho na danom mieste aj pôsobiť. Svaly a tkanivá drží v pozícii, v ktorej sú akoby znehybnené a tým pádom bráni vzniku či prehlbovaniu vrások. Tejpovanie však pozitívne pôsobí aj na lymfatický systém, vďaka čomu vás môže zbaviť opuchov tváre a tiež pomáha odvádzať toxíny z niektorých oblastí na nej.

image

Vďaka tejpovaniu môžete docieliť aj výraznejšie kontúry tváre.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:51