Vyzerajte mladšie vďaka správnemu výberu oblečenia.dreamstime
StoryEditor

Chcete vyzerať mladšie? Nemusíte meniť celý šatník, no tieto kúsky by v ňom nemali chýbať

04.06.2024, 08:00
Krása a móda

Chcete vyzerať o niečo mladšie? Nemusíte hneď bežať k plastickému chirurgovi. Stačí, ak váš šatník doplníte o kúsky, ktoré pôsobia sviežo a nielen že vám nepridajú na veku, ale budete vďaka nemu dokonca vyzerať mladšie.

Kabelka

Súhlasíme s vami, že kabelka by mala byť v prvom rade praktická. Ak však chcete pôsobiť šik a mladistvo, zabudnite na stredne veľké kabelky. Buď si zaobstarajte takzvanú shopperku, ktorá je stále veľkým trendom a schováte do nej pol svojho života, alebo mini crossbody kabelku či ľadvinku, vďaka ktorej bude jasné, že kráčate s módou a presne viete čo sa nosí.

Saká

Oversize saká sa nehodia každému typu postavy. Je nutné si to zapamätať a nechcieť byť za každú cenu trendy a pritom mať zdeformovanú postavu a poukázať skôr na nedostatky než na to, čo je na vás pekné. Sako je variabilným kúskom oblečenia, ktorý sa hodí na každú príležitosť a vždy vyzerá skvele. Hoci aj  s obyčajným bielym tričkom a džínsami. A práve takáto kombinácia z vás urobí už na prvý pohľad dámu, ktorej skutočný vek bude vedieť odhadnúťť len málokto.

Nohavice

V prípade nohavíc či riflí stavte na kvalitu a nešetrite. Nájdite si strih, ktorý vám najviac vyhovuje a sedí vášmu typu postavy. Pokojne si zoberte aj kúsok, ktorý je roztrhnutý. Ak vám nevidno celé stehná, je to absolútne v poriadku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. júl 2024 09:11