Vyzerajte mladšie vďaka správnemu výberu oblečenia.dreamstime
StoryEditor

Chcete vyzerať mladšie? Nemusíte meniť celý šatník, no tieto kúsky by v ňom nemali chýbať

04.06.2024, 08:00
Krása a móda

Chcete vyzerať o niečo mladšie? Nemusíte hneď bežať k plastickému chirurgovi. Stačí, ak váš šatník doplníte o kúsky, ktoré pôsobia sviežo a nielen že vám nepridajú na veku, ale budete vďaka nemu dokonca vyzerať mladšie.

Pomocou oblečenia, ktoré nosíte si skutočne môžete ubrať pár rokov. Nie je to vôbec zložité a dokonca ani nemusíte meniť celý šatník.

Farby

Farbičky vám skutočne prospejú. V bledších odtieňoch budete vyzerať mladšie a váš šatník by preto mala primárne tvoriť béžová, ale tiež rôzne pastelové farby, ktoré vás rozžiaria a dodajú vám mladistvý look. Pokojne siahnite po ružovej, oranžovej či tyrkysovej. Čiernu vymeňte za tmavo modrú, alebo ju kombinujte s inými farbami. Dajte pozor na príliš veľké, napríklad kvetinové vzory. Tie často pridajú na objeme aj na veku. Jemné zvislé prúžky vám budú lichotiť.

Doplnky

Rovnako ako s farbami, môžete čarovať aj s vašimi doplnkami. Výrazné náhrdelníky pôsobia šik, no rovnako aj náušnice či náramky. Tu však dajte pozor, pretože viac je naozaj veľa. Pokojne siahnite aj po pokrývkach hlavy. Správny šmrnc získate vďaka klobúku, no pokojne siahnite aj po šiltovke, ktorá rozhodne nepatrí len na hlavy tínedžerov.

Obuv

V lodičkách určite vyzeráte žensky, no pokojne svoj outfit z času na čas doplňte teniskami. Najmä ak sa potrebujete cítiť pohodlne. Dnes už sú tenisky brané na milosť aj počas rôznych slávnostnejších príležitostiach, tak prečo to nevyužiť?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. júl 2024 10:44