Štipce spoľahlivo udržia vaše vlasy pod kontrolou.Pinterest
StoryEditor

Štipec do vlasov: Ideálne riešenie pre pekný účes a zároveň zdravé vlasy

02.06.2024, 14:00
Krása a móda

Zdravie vašich vlasov závisí aj od doplnkov, ktoré bežne používate. Niektoré druhy gumičiek do vlasov ich poriadne namáhajú a sú tak oveľa náchylnejšie k lámaniu. No do módy sa opäť vracajú štipce do vlasov. Ak ste ich doteraz vôbec nepoužívali, alebo ste si nimi len pridržiavali vlasy pri sprchovaní či odličovaní, odteraz pomocou nich vytvárajte účesy čo najčastejšie. Nielenže budete šik, ale vaše vlasy budú oveľa zdravšie.

Krásne vlasy sú zdravé vlasy. A aj vďaka takému doplnku, akým je zdanlivo obyčajný štipec do vlasov môžete vykúzliť perfektný účes a navyše vaše vlasy nevystaviť tomu, aby boli príliš namáhané.

Štipec verzus gumička

Gumičky do vlasov patria k povinnej výbave takmer všetkých žien. Bez ohľadu na to, či majú dlhé, alebo krátke vlasy. No rovnako, ako si vlasy zopnete pomocou gumičky, ich môžete prichytiť aj pomocou štipca. Ten je rovnako spoľahlivý a môžete si byť isté, že váš účes budete mať vďaka nemu pod kontrolou celý deň. A keby aj nejaké neposlušné pramienky vlasov predsa len vyšli, o to lepšie. Nedbalé účesy sú sexi a ženské. Výhodou štipcov je, že na vlasy nevytvárajú taký tlak, ako gumičky a neodierajú ich. Ak navyše nosíte vlasy v chvoste denne, majú oveľa väčšie sklony lámať sa. To vám pri štipcoch určite nehrozí.

Na rôzne spôsoby

Pomocou štipcov môžete vytvoriť rôzne účesy. Od spomínaných nedbalých, až po tie elegantné. Pokojne ich majte v rôznych farbách či veľkostiach a meňte ich podľa príležitosti. Využitie si nájdu pri vytváraní obyčajných chvostov, ale aj prepracovaných drdolov. Tak smelo zalovte v šuplíku s retro doplnkami a štipcu dajte opäť šancu. Nájdite inšpirácie v našej galérii. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. júl 2024 08:08