Štíhlejšiu tvár získate aj vďaka pravidelným masážam.dreamstime
StoryEditor

Štíhlu tvár docielite aj vďaka správnej životospráve. Vyskúšajte overené triky

22.05.2024, 14:00
Krása a móda

Opuchnutá tvár vám zdanlivo môže pridať na objeme. Aj preto sa možno pri pohľade do zrkadla necítite úplne najlepšie. Tvár však môže pôsobiť štíhlejšie aj vďaka správne nastavenej životospráve a starostlivosti.

Nápoje

V nápojovom lístku nesmie chýbať dostatočné množstvo čistej vody. Nesladené nápoje, minerálky, čaje. To by malo tvoriť gro tekutín, ktoré prijmete. Zabudnite na sladené nápoje a tiež alkohol, ktorý sa na vašej tvári odrazí skôr, než stihne z tela vyprchať. A ako memento na nej zostane aj niekoľko dní! A to nie len v oblasti očí. Ak chcete vaše telo expresne zbaviť zadržanej vody, potom si naordinujte niekoľkokrát za deň čaje, ktoré majú diuretický účinok. Skvele vám v tomto prípade pomôže aj žihľava.

image

Na alkohol radšej zabudnite.

dreamstime

Pomôcky

Mimochodom, aj pravidelný pohyb naštartuje váš lymfatický systém, vďaka ktorému budú opuchy na vašej tvári minulosťou. No pomôže vám aj ručná masáž tváre buď za pomoci rúk, alebo kameňa gua sha, či masážneho valčeka. Aj tu platí, že trpezlivosť ruže prináša a dôležité je pleť si takto masírovať pravidelne. Hotové zázraky s vašou tvárou urobí aj gymnastika, vďaka ktorej budú kontúry tváre výraznejšie a opticky tak bude pôsobiť štíhlejšie. Ruka v ruke s dobrou stravou a pitným režimom to bude zaručený úspech.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. jún 2024 10:18