Toto leto sú jasným favoritom kabelky, do ktorých sa toho veľa nezmestí...dreamstime
StoryEditor

Letný trend v kabelkách je jednoznačný: Shopperkám dajte na nejaký čas radšej stopku

14.05.2024, 14:00
Krása a móda

Medzi najväčšie slabosti žien patria rozhodne kabelky. Veľké, malé, jednoduché aj prepracované. Mať ich v rôznych farbách, veľkostiach a štýloch je jednoducho samozrejmosť. Rovnako, ako tvrdenie, že kabeliek nikdy nie je dosť. Medzi najhorúcejšie trendy tejto jari a leta rozhodne patria aj tie najmenšie kúsky.

Veľké shopperky dajte na chvíľu bokom. Šik budete v prvom rade s malými kabelkami. Vadiť by vám nemalo ani to, že sa do nich vojde len to najnutnejšie.

Praktickosť bokom

Ste skôr praktický typ, ktorý má rád v prvom rade funkčné kabelky? Také, do ktorých sa vám vojdú všetky „nevyhnutnosti“, ktoré počas bežného dňa potrebujete? Trend malých kabeliek vás tým pádom možno obíde, aj keď...bola by to škoda.

Mini no výrazná

Trendom sú malé kabelky, ktoré síce neupútajú svojou veľkosťou, no o to viac vám udrú do očí vďaka farebnému prevedeniu, prípadne svojmu originálnemu tvaru. Výrazná zelená kabelka bude pomyselnou čerešničkou na torte pre mnohé outfity. Či už zvolíte rovnakú farebnú škálu, alebo bude len doplnením oblečenia, ktoré je viac neutrálne....

Zaujímavý detail

Kúpte si kabelku, ktorá bude mať uško na držanie v ruke, prípadne crossbody popruh, ktorý sa dá jednoducho odnímať, alebo skryť v kabelke. Budete tak mať možnosť nosiť ju dvojakým spôsobom v závislosti od toho, ako budete potrebovať. Vyberte si kabelku so zaujímavým detailom. Súčasťou tejto kabelky je krásna šatka. Rovnakým, alebo podobným spôsobom si môžete ozdobiť aj váš obľúbený kúsok.

Kabelka na plece

Kabelky na jedno rameno sa opäť tešia u žien čoraz väčšej popularite. Hobo bag majú väčšinou tvar polkruhu, čo perfektne sedí a dobre sa nosí. Ponuka je skutočne široká, od najmenších až po tie najväčšie a aj pri farbách sa výrobcovia zvyknú celkom slušne odviazať.

Kufrík

Kabelky pripomínajúce malý kufrík sú neskutočne šik a ženské. Hodia sa na bežné nosenie, ale určite si nájdu svoje miesto aj pri rôznych príležitostiach. Farbu si vyberajte podľa toho, či skôr inklinujete k výraznejším kúskom oblečenia, alebo doplnkov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. júl 2024 22:49