Denim je nadčasový, štýlový a ľahko kombinovateľný.dreamstime
StoryEditor

TOTAL DENIM: Inšpirujte sa tipmi na outfity len z kúskov džínsoviny

08.05.2024, 17:00
Krása a móda

Džínsovina patrí k jedným z najobľúbenejších materiálov, takže sa niet čomu čudovať, že sa z neho dnes už vyrába takmer všetko. Ak obľubujete denim aj vy, no neviete ako ho nosiť štýlovo a originálne, inšpirujte sa našimi tipmi na outfity len z kúskov z džínsoviny.

Denim patrí k stáliciam v módnych trendoch. Nielenže je veľmi obľúbený, ale aj nadčasový a ľahko kombinovateľný. Aby ste ho však začali nosiť inak ako len doplnok outfitu v podobe džínsov či bundy, môžete vyskúšať total denim look. Outfit, v ktorom sa budú nachádzať len denimové kúsky, bude vyzerať originálne a neskutočne trendy. Pozrite sa, ako sa obliecť od hlavy až po päty do džínsoviny.

Denimová klasika

Ak v kombinovaní oblečenia ešte nie ste veľmi doma alebo sa bojíte experimentovať, môžete siahnuť po klasike. Stačí, ak spojíte dva džínsové kúsky v podobnom odtieni. Skvelá môže byť kombinácia džínsovej bundy a džínsovej sukni, ktorú doplňte teniskami. Čo sa týka topu, voľte nejaký zaujímavý kúskov s potlačou.

Šaty bez ramienok

Chystáte sa do práce, na nákupy alebo večer do mesta? Rozhodne by ste mali siahnuť po dlhých denimových šatoch bez ramienok. Pod ne si môžete dať bielu či modrú blúzku a na nohy lodičky. Ak nie ste veľmi odvážne, môžete si zaobstarať a košeľové džínsové šaty, ktoré doplňte čižmami a mini kabelkou.

Niečo pre odvážne

Radi experimentujete a nebojíte sa nových vecí? V tom prípade sa s denimovým outfitom môžete trochu pohrať. V obchodoch sa snažte nájsť nejaké zaujímavé džínsové kúsky, ktoré pôsobia výnimočne a originálne. Skvelou voľbou môže byť overal, kabát, sako či sukňa skladajúca sa z rôznych odtieňov denimu. Báť sa nemusíte ani denimových topánok či kabeliek.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 10:58