Pozrite sa, ktoré trendy z 90. rokov sa vracajú späť do módy.dreamstime
StoryEditor

Klasické čierne šaty či kožené saká: Tieto trendy z deväťdesiatok sa opäť hlásia o slovo

12.04.2024, 14:00
Krása a móda

Každý rok sa do módy vráti niečo, čo sa prestalo nosiť už pred nejakou dobou. Inak tomu nie je ani v roku 2024, kedy by ste si šatníky mali zaplniť kúskami z deväťdesiatok. Či už si vyberiete kožené sako alebo klasické čierne šaty, za každých okolností zažiarite. Pozrite sa, aké trendy sa opäť hlásia o slovo.

Hľadáte nejaké kúsky, ktoré by ozvláštnili váš šatník, dodali outfitom šmrnc a zvýraznili vašu osobnosť? V tom prípade by ste mali siahnuť po tohtoročných trendoch, ktoré boli typické pre deväťdesiate roky. Samozrejme, nie všetko čo je nostalgické, je aj šik a in. Ak si však zaobstaráte aspoň jeden z nižšie spomínaných kúskov, rozhodne nešliapnete vedľa. Pozrite sa, čím by ste si v najbližšom období mali zaplniť šatník.

Čierna klasika

Máte rady klasiku? V tom prípade sa oplatí siahnuť po malých čiernych šatoch, ktoré boli v deväťdesiatkach naozaj in. Okrem toho, že sa hodia na akúkoľvek postavu, môžu ich nosiť ženy narodené v akomkoľvek ročníku. Keďže sú samy o sebe zaujímavé, zvyšok outfitu sa snažte neprekombinovať a zvoľte jednoduché lodičky a mini kabelku.

Sako v koži

Zabudnite na bavlnené či ľanové saká. Tento rok budú hitom ich kožené verzie v hnedom alebo čiernom prevedení. Čo sa týka zvyšku outfitu, sako môžete skombinovať s džínsami, bielym tričkom alebo koženými  nohavicami a blúzkou.

Trojštvrťová dĺžka

Buď ich milujete alebo nenávidíte. Práve to je charakteristické pre capri nohavice s trojštvrťovou dĺžkou. Tento trendy kúsok môžete kombinovať so sakom a lodičkami alebo džínsovou bundou a croptopom. Ak patríte k odvážnejším typom žien, nebojte sa siahnuť po farebnejších prevedeniach capri nohavíc.

Nestarnúci vzor

Pinstripe je vzor, ktorý sa tento rok opäť hlási o slovo. Jedná sa o tenké biele prúžky, ktoré môžete nájsť na tmavomodrých, zelených alebo čiernych kúskoch. Zaobstarať by ste si však v tomto vzore mali okrem nohavicového kostýmu aj overál, šaty vo vintage štýle alebo vestu.

Oversized

Patríte k milovníčkam oversized kúskov? V tom prípade si zamilujete oversized obleky, ktoré boli trendy najmä v 90. rokoch. Obliecť si ich môžete na tričko či blúzku, no báť sa nemusíte ani nahého tela. Čo sa týka farieb, skvelou voľbou bude zelená, šedá, krémová alebo modrá.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:09