Čo o vás prezrádza tá ktorá farba?dreamstime
StoryEditor

Lak na nechty vás odhalí! Možno ste ani o sebe netušili prečo stavujete na osvedčené farby

09.03.2024, 07:00
Krása a móda

Možno budete prekvapené, ale aj to, akej farby je lak, čo si nanesiete na svoje nechty o vás MNOHÉ NAPOVIE. Čo prezrádza tá ktorá farba?

Bordový

Bystré a zvedavé dámy obvykle siahajú po laku na nechty v odtieni tmavo červenej až bordovej farby. Je to taktiež jedna z farebných stálic, ktorá je typická pre pracovité a sebestačné ženy, ktoré zvyčajne bývajú vnímané ako tie múdre a rozumné. Ak patríte tiež k nositeľkám bordovej, určite o sebe viete, že nemáte rada splašené, neuvážené správanie a neplánované akcie – preferujete vopred premyslené konanie, pekne krok za krokom.

Zelený

Zelená farba vyjadruje odvahu a prepojenie so zemou. Ak preferujete tento odtieň, znamená to, že máte dobrodružnú povahu a veľmi rady riskujete.

Biely

Hovorí sa, že bielu farbu nosia ženy, ktoré našli prameň mladosti. Symbolizuje eleganciu a sviežosť. Ženy, ktoré si zvolia tento odtieň, bývajú sebavedomé a dobre vedia, čo chcú. Pristane tmavším tónom pleti, a naopak by sa jej mali vyhýbať osoby s veľmi svetlým odtieňom pokožky.

Neónový

Neónové nechty sú pomerne odvážne a populárne hlavne v letnom, dovolenkovom období. Prednosť im dávajú spontánne extrovertné ženy so skvelým zmyslom pre štýl.

Čierny

Po čiernej siahajú citlivé osoby. Nemusia byť nutne introvertné, ale sú veľmi opatrné s tým, aké informácie o sebe zveria druhým osobám. Nositeľky čiernej farby sú tými, ktoré sa búria proti všetkému obyčajnému a chcú ukázať temnotu svojej osobnosti. Nosia ich kreatívne a rebelské typy dievčat a žien.

Oranžový

Tento odtieň si najskôr zvolia spontánne ženy či temperamentné osoby, ktoré sú kreatívne a rady sa vyhrievajú v lúčoch leta. Zároveň sú priateľské a milujú zábavné cestovanie.

Bezfarebný alebo žiadny

Ak patríte k fanúšičkám nenápadnej manikúry, je jasné, že ste dáma tradičných hodnôt, ktorá si nadovšetko váži svoju rodinu, priateľov a prácu. Z miery vás vyvedie práve ohrozenie v týchto oblastiach. Uprednostňujete stabilitu a dlhodobé vzťahy. Túžite mať vo svojom okolí iba takých ľudí, na ktorých sa môžete vždy spoľahnúť. Zradcov od seba razantne odháňate. Nerada vyčnievate, nemáte potrebu byť stredobodom pozornosti – napriek tomu zostávate sama sebou, jemná a pre okolie príťažlivá.

Vzorované nechty

Maľované kvetinové a iné vzory ukazujú, že ide o milú a zdvorilú nositeľku, ktorá je veľmi zodpovedná a dôveryhodná. Odvážny maľovaný dizajn vypovedá o kreativite a zdôraznení umeleckej stránky.

Aký tvar majú vaše nechty? Čítajte ďalej

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. máj 2024 08:36