Čo o vás prezrádza tá ktorá farba?dreamstime
StoryEditor

Lak na nechty vás odhalí! Možno ste ani o sebe netušili prečo stavujete na osvedčené farby

09.03.2024, 07:00
Krása a móda

Možno budete prekvapené, ale aj to, akej farby je lak, čo si nanesiete na svoje nechty o vás MNOHÉ NAPOVIE. Čo prezrádza tá ktorá farba?

Fialový

Táto farba je sama osebe trochu záhadná a mystická a presne taká ste aj vy. Niekedy na okolie pôsobíte až príliš vznešene, inokedy priam namyslene. Bývate nečitateľná, čo druhých priam desí, a tiež veľmi noblesná. Je ťažké sa s vami zblížiť, priateľov si starostlivo vyberáte.

Strieborný

Najrôznejšie odlesky, tzv. metalízy, svedčia o tom, že ste ženou budúcnosti a pokroku. Potrpíte si na najnovšie trendy, technické vychytávky sú vaše hobby, nadnesene môžeme povedať, že nežijete v prítomnosti, ale v budúcnosti, pričom minulosťou zo zásady opovrhujete.

Červený

Čo o vás prezradí krvavo červený lak? Ctíte si tradície a rada spomínate na to, čo bolo. Ak sa k takto sfarbenému laku vraciate častejšie, je jasné, že viete, čo chcete – nie je to azda záruka zvodnosti? Ako nositeľka červeného laku viete upútať pozornosť. Ak zvolíte rovnaký farebný tón aj pre nechty na nohách, dá sa o vás povedať, že ste doslova dokonalou ženou.

Ružový

Ak vo vašom prípade platí, že to môže byť iba ružová, tak ste to správne sladké dievča. Ružová patrí k letu a o nositeľke prezrádza, že je to veselá a hravá žena, ktorá sa rada parádi a hrdí sa novými úlovkami v šatníku, pretože je to milovníčka módy a módnych trendov. Na okolie pôsobíte roztomilo a nevinne, každý túži po tom, aby vám pomáhal a ochraňoval vás. Vy sama chcete, aby vás bolo vidieť, baví vás flirtovať a koketovať, ale k telu si len tak niekoho nepustíte.

Modrý

Táto farba nechtov nie je pravdepodobne v kurze tak často ako takmer vždy populárna červená, avšak o svojej nositeľke zaručene prezradí, že je to veľmi suverénna a sebestačná žena, ktorá veľmi dobre vie, čo od života očakáva a za čím ide. Používate aj vy modrý lak? Potom určite nielen tušíte, ale dobre viete, ako na seba upútať pozornosť, v tom ste neprekonateľná. No robíte to tak šikovne, že sa nad tým nemôže nik pohoršovať. Navyše pocit jedinečnosti skutočne milujete a vyložene si ho užívate.

Žltý

Či už zvolíte zlatú alebo žltú, v každom prípade dokazujete, že ste človek milujúci teplo a slnečné lúče a rovnako ako ony sa trblietajú a jagajú, fungujete aj vy. Dokážete sa radovať, užívate si život, žiarite v spoločnosti, ale je to pominuteľná žiara, rýchlo vás môže čakať strmý pád. Vaša osobnosť sa nevyznačuje stabilitou, o vás platí „kam vietor, tam plášť“. Ste veľmi nestála, neustále túžite si niečo dokazovať a predvádzať sa.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 22:48