Ráno sa môžete zobudiť s úžasným účesom.dreamstime
StoryEditor

Krásne vlny bez kulmy či žehličky? Postačí vám len jedna pomôcka

18.02.2024, 08:00
Krása a móda

Krásne vlasy môžete dosiahnuť aj bez použitia kulmy či žehličky. Stačiť vám bude špeciálna natáčka, no ak ju ešte nemáte, úplne vám postačí aj opasok zo županu, alebo staré tričko. Výsledok vás prekvapí!

Aj vy z času na čas zatúžite po krásnych vlnitých vlasoch? Zároveň však nechcete vaše vlasy namáhať horúcou kulmou? Práve vy môžete vyskúšať tento jednoduchý trik.  

Krásne vlasy aj bez žehličky

Pravidelným používaním žehličky či kulmy  sú vaše vlasy extrémne namáhané. Aj preto by ste mali dať šancu iným spôsobom, pomocou ktorých vlasy upravíte do požadovaného účesu. Postačí vám jedna natáčka, no pokiaľ ju nemáte, alebo si nie ste istá, či si ju máte zakúpiť, skúste trik s opaskom od županu.  Práve ten je dostatočne hrubý, ale aj dlhý na to, aby ste naň mohli natočiť pohodlne vaše vlasy, nech majú akúkoľvek dĺžku. Na upevnenie vám postačia dve mäkké gumičky. Ak sa vám to zapáči, investujte do saténovej natáčky, vďaka sa vlasy nebudú štiepiť a budú nádherne vlnité, ale aj zdravé a lesklé.

image

Na takéto vlny vám bude stačiť saténová natáčka, prípadne opasok zo županu.

temu

Krásna za pár minút

Bude to chcieť trošku zručnosti, no časom si vlny zvládnete natočiť behom niekoľkých minút. V prvom rade si rozdeľte vlasy pomocou cestičky na polovicu, tak ako ste zvyknuté. Následne dajte opasok, prípadne natáčku na vrch hlavy a upevníte ju pomocou väčšieho štipca. Postupne, prameň po prameni omotávajte vlasy na jednej aj druhej strane okolo natáčky, alebo opasku. Na konci pramene upevníte pomocou väčšej, mäkkej gumičky na vlasy. Natáčku nikdy nedávajte na úplne mokré vlasy.  Prihliadajte na to, aby boli vždy aspoň trošku vlhké a skvelý efekt dosiahnete aj pomocou rôznych stylingových prípravkov. Či už tužidla, prípadne spreju, vďaka ktorému budú vlasy poddajné a zároveň ich zafixuje. Ak chcete mať vlasy hotové hneď ráno, choďte s natáčkou spať. Ráno sa zobudíte a účes bude v podstate hotový. Stačí natáčku jemne vybrať a vlasy zbytočne nečešte. Maximálne ich jemne prejdite pomocou prstov. Pre dlhotrvajúci efekt použite lak na vlasy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:53