Zvierací vzor bude kraľovať tomuto roku.dreamstime
StoryEditor

Módny trend v tomto roku: Animálna potlač. Horúce kúsky majú na sebe leoparda!

24.01.2024, 21:00
Krása a móda

Tak, ako každý rok aj tento sa dostávajú do popredia v módnom svete nové horúce trendy. Módne domy oprášili zvieracie vzory. Stavili najmä na leopardí. Po období minimalistického štýlu a tlmených farbách prichádza na výslnie extravagantnosť.

Na obzore sú v módnom svete zvieracej potlače. Kedysi tu už tento štýl bol a opakuje sa. Leopard na tričku, nohaviciach, šatách aj teniskách je aktuálne v ponuke azda každej odevnej značky. Kde nie je, určite príde. Ošiaľ s leopardím vzorom sa však nezačal teraz. Svoj vrchol zažíval v roku 2010. Do módy ho naposledy priviedla dievčenská skupina Spice Girl´s. Speváčka Mel B bola tým kódovateľná.

Živočíšna potlač kraľovala aj filmu Party Girl, v hlavnej úlohe Cyd Charisse v roku 1958 a Parker Posey na začiatku roka 1995, kedy bola natočená novšia verzia.

Napriek všetkému môže byť leopardí vzor pre niekoho náročný na kombinovanie. Najmä ak ste zvyknutá na minimalistickú estetiku. Našťastie sa môžete pozrieť na svetové módne ikony, kde nájdete tipy na styling. Zaplavili totiž sociálne siete. Netreba sa miernej extravagancie báť. Určite túto sezónu jar/leto musíte mať aspoň jeden kúsok v šatníku. Ak máte chuť to poriadne prepísknuť a oblečiete sa v tomto štýle od hlavy po päty nemôže vám nikto povedať, že ste šliapli mimo. 

ANKETA
Máte radi v móde extravaganciu?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:43