Vďaka suchému šampónu budete mať účes hotový za pár minút.dreamstime
StoryEditor

Používanie suchého šampónu má svoje pravidlá! Držte sa ich a nikto si nič nevšimne

21.01.2024, 08:00
Krása a móda

Ruku hore dámy, ktoré by ste ocenili toho, kto vymyslel suchý šampón. Nie, nejde o lenivosť a nechuť si umývať vlasy. Ide o to, že keď nestíhate a ste v absolútnej časovej tiesni, alebo vás prekvapí niečo nepredvídané, zachráni vás práve tento kozmetický pomocník.

Nepreháňajte to

Používanie suchého šampónu by ste mali obmedziť skutočne na nevyhnutný čas. Nenahrádzajte ním pravidelné umývanie vlasov a určite ho nepoužívajte viac dní po sebe. Trpela by najmä pokožka vašej hlavy, ale aj vlasy samotné, ktoré budú týmto typom šampónu zaťažené. Mimochodom, ak suchý šampón pravidelne používate, urobte si z času na čas peeling hlavy, ktorý dôkladne odstráni nielen nečistoty, ale aj zvyšky suchého  šampónu.

Správne nanášanie

Takže krátke zhrnutie. Vyberte si vhodný odtieň suchého šampónu. Nanášajte ho z dostatočnej vzdialenosti a v menšom množstve. Aby bol nanesený rovnomerne, prečešte vlasy kefou, prípadne ho trošku rozneste aj pomocou prstov. Naneste šampón na vlasy v predklone. Pomôže to tomu, aby bol nanesený rovnomerne a dokáže tak na seba naviazať dostatočné množstvo mazu. Práve vďaka tomu si nikto nevšimne, že ste tak trošku nestíhali na korunu krásy vám neostal priestor.

ANKETA
Používate suchý šampón?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 00:43