Sexi účes, ktorý pôsobí tak trošku ”nedbalo” docielite, ak si vlasy natočíte a urobíte takzvané plážové vlny. Existujú prípravky na vlasy, ktoré vám pomôžu docieliť ešte lepší efekt. Na jeden strane vlasy zapleťte do vrkoča, ktorý nebudete príliš sťahovať.pinterest
StoryEditor

Zažiarte na silvestrovskej párty s perfektný účesom. Inšpirujte sa týmito nápadmi

31.12.2023, 14:00
Krása a móda

Chystáte sa na silvestrovskú párty a neviete čo s vašimi vlasmi? Práve na Silvestra si môžete dopriať účes, ktorý bežne nenosíte a podčiarknuť tak vašu slávnostnú vizáž. Vlny, vysoký cop či vrkoče? Čím počas silvestrovského večera zažiarite tento rok?

Inšpirácii je viac než dosť. Na niektoré účesy nepotrebujete žiadne špeciálne zručnosti ani nástroje. Stačiť vám bude obyčajná kulma či žehlička a pár sponiek.

image

Na párty sa rozhodne hodí aj takzvaný wet look. Efekt mokrých vlasov. hodí sa takmer každej dáme a je úplne jedno, či máte krátke, alebo dlhé vlasy. Ideálne je, ak nebudú vlasy čerstvo umyté. Použite prípravok, ktorý vám pomôže pri vytváraní tohto účesu, pomocou hrebeňa vlasy začeste dozadu a poriadne zafixujte lakom na vlasy.

pinterest
image

Vysoký cop vyzerá neskutočne sexi. Ak chcete docieliť väčší objem, vlasy natupírujte, prípadne vyfúkajte pomocou veľkej kefy a natočte. Nezabudnite nechať okolo tváre nezopnutých pár pramienkov vlasov. Práve to dodá vášmu účesu slávnostný look.

pinterest
image

Ani v tomto prípade nepotrebujete žiadne extra zručnosti. Účes najlepšie vyčarujete v prípade, že vlasy nebudú čerstvo umyté. Pomocou kulmy si urobte veľké vlny a začešte dozadu. jednu stranu nad uchom začešte do hladka a vlasy zopnite malou gumičkou.

pinterest
image

Ak máte dlhé vlasy, nechajte vyniknúť ich kráse. Originálny účes vykúzlite, ak pár pramienkov predných vlasov zapletiete do vrkočov. Vzadu ich spojte gumičkou, aby účes držal celú noc. Pokojne však môžete použiť aj výraznú sponu či inú vlasovú dekoráciu. Vlasy buď vyžehlite do hladka, alebo natočte pomocou žehličky. Krásny efekt dosiahnte aj vtedy, ak ich deň vopred na noc zapetiete do vrkočov a následne rozpustíte, no nebudete ďalej česať.

pinterest
image

Vysoké copy a vrkoče sú stále IN. Zažiarite v nich nielen počas bežných dní, ale aj na silvestrovskej párty. V prípade, že chcete, aby vám účes vydržal celú noc, nezabudnite ich poriadne zalakovať.

pinterest
image

Jednoduchými vlnami nikdy nič nepokazíte. Aj v tomto prípade budete potrebovať len kulmu, alebo žehličku a lak na vlasy, vďaka ktorému účes poriadne zafixujete.

pinterest
image

Sexi účes, ktorý pôsobí tak trošku "nedbalo" docielite, ak si vlasy natočíte a urobíte takzvané plážové vlny. Existujú prípravky na vlasy, ktoré vám pomôžu docieliť ešte lepší efekt. Na jeden strane vlasy zapleťte do vrkoča, ktorý nebudete príliš sťahovať.

pinterest
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 03:08