Advent je čarovné obdobie.
StoryEditor

Špeciálny adventný kalendár, ktorým potešíte najbližších. Takto sa určite zavďačíte!

24.11.2023, 13:19
Krása a móda

Všetci by sme si priali mať advent bez zhonu a vymýšľania darčeka na poslednú chvíľu. Či už hľadáte milú pozornosť pre kamarátov, kolegov, alebo chcete vykúzliť vianočný úsmev svojim najbližším máme pre vás skvelý tip, ktorému sa azda každý poteší. Je iný, zaujímavý a vyčarí úsmev.

VIANOČNÉ DARČEKY, KTORÉ POTEŠIA

Ten najkúzelnejší čas v roku opäť klope na dvere. Čas, ktorý trávime so svojimi najbližšími, užívame si jeden druhého a máme sa radi. Najväčšou odmenou pre každého z nás je, keď sa našim blízkym pri rozbaľovaní darčekov rozsvietia oči šťastím a my si želáme, aby sa táto chvíľka nikdy neskončila.

Aby i tento rok boli vaše Vianoce nezabudnuteľné, prinášame vám tipy na darčeky, ktorými svojich blízkych určite potešíte.

DARČEKY PRE MAMIČKU, BABIČKU I KAMARÁTKU

Sú inšpiratívne, sú báječné a veľmi ich milujeme – obdarujte svoje najlepšie kamarátky, mamičky i babičky jemným pohladením ošetrujúcej kozmetiky NIVEA. Najpopulárnejšie a najvoňavejšie produkty sú pre všetky kúzelné ženy nachystané do pekných darčekových tašiek aj do trendy vianočných boxov.

DARČEKY PRE OTCA, DEDKA I BRATA

Potešte muža svojho života – či už je jeden, alebo hoci traja. Vyberanie vianočných darčekov pre otecka, starého otca či brata nemusí byť oriešok. Najobľúbenejšia pánska kozmetika NIVEA MEN je namixovaná do praktických darčekových tašiek aj cool vianočných boxov – vám už tak stačí len vybrať to pravé orechové na mieru svojho milovaného muža.

ADVENTNÝ KALENDÁR

S každým ďalším otvoreným okienkom bude vaša kozmetická taška bohatšia a Štedrý deň s vianočnou pohodou zasa o kúsok bližšie. Adventný kalendár NIVEA premení každý adventný deň na malé Vianoce.

image

Špeciálny adventný kalendár Nivea poteší každého.

image

Kozmetika v krásnom balení vždy poteší.

image

Kozmetika v krásnom balení vždy poteší.

image

Kozmetika v krásnom balení vždy poteší.

image

Kozmetika v krásnom balení vždy poteší.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 12:35