Šípkový olej pomôže pri akné a ďalších kožných problémoch.dreamstime
StoryEditor

Šípkový olej viditeľne prospieva ženskej kráse: Vyrieši dokáže tieto nedokonalosti a kožné problémy

19.11.2023, 16:00
Krása a móda

Hľadáte nejaký účinný produkt, ktorý by zbavil vašu pleť nedokonalostí? V tom prípade by ste mali siahnuť po šípkovom oleji, ktorý vďaka svojmu obsahu dokáže pomôcť pri rôznych kožných problémoch. Pozrite sa, čoho všetkého je tento zázrak prírody schopný.

Šípkový olej sa za posledné roky stal dôležitou súčasťou nielen v oblasti vlasovej, ale aj pleťovej starostlivosti. Keďže v sebe ukrýva dôležité živiny, vitamíny, minerály a esenciálne mastné kyseliny, je schopný vám pomôcť pri rôznych problémoch s kožou. Zaobstarajte si šípkový olej aj vy a tešte sa z jeho liečivých benefitov.

Zbaví pleť suchosti

Trápi vás suchá pokožka? Skúste si zaobstarať šípkový olej, ktorý skvele hydratuje. Okrem toho obsahuje esenciálne mastné kyseliny a antioxidanty, vďaka ktorým pleť udrží vlhkú, regenerovanú a pružnú. Vyživiť a vyliečiť si ním môžete aj iné oblasti, ako sú napríklad suché lakte, päty alebo kolená.

Na akné aj jazvičky

Šípkový olej môžete použiť aj na akné či drobné jazvy. Keďže sa môže pochváliť protizápalovými účinky, dokáže urýchliť hojenie, dodať pleti elasticitu a zmierniť bolestivé akné. Stačí, ak si budete každý deň masírovať postihnuté miesta a už za pár týždňov sa môžete tešiť z nového vzhľadu.

Liek proti vráskam

Vrásky patria k častým kožným problémom, ktoré sú viditeľné a je ťažké sa ich zbaviť. Ak však začnete používať šípkový olej, dodáte pokožke potrebné vitamíny, zvýšite produkciu kolagénu a podporíte pružnosť.

Bojovník proti slnečným lúčom

Tak ako v lete, tak aj v chladnejších mesiacoch by ste mali chrániť svoju pleť pred škodlivými slnečnými lúčmi. Ak náhodou nemáte po ruke opaľovací krém s SPF, potrite si tvár šípkovým olejom. Ten ochráni vašu pokožku a dodá jej potrebné živiny.  

Zbohom suché pery

Suché a popraskané pery vás môžu trápiť najmä v zime. Ak si ich však začnete natierať šípkovým olejom, udržíte ich hladké a ochránite pred škodlivým chladom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 07:32