Čierna je nie len elegantná, ale aj sexi.dreamstime
StoryEditor

Čierne nechty sú šik! Inšpirujte sa, môžu byť elegantné, romantické aj sexi

20.11.2023, 14:00
Krása a móda

Čierna farba nechýba v šatníku žiadnej ženy. Nikdy ňou nič nepokazíte a siahate po nej aj v prípade, keď ste absolútne bez inšpirácie, nápadu a s pocitom, že nemáte čo na seba. Je elegantná, sexi a ženská. A platí to nie len pre vaše outfity, ale aj manikúru. Ak ste doteraz neboli fanúšikom čiernych nechtov, je čas to zmeniť. Nápadov je viac než dosť.

Krásne upravené nechty sú základ. Nech už stavíte na akúkoľvek farbu. No pokiaľ túžite po zmene a možno troške extravagancie, vyskúšajte čierne nechty. Určite neoľutujete.

Univerzálna

Čierna manikúra pôsobí veľmi elegantne a žensky. Čierna farba pristane tak krátkym ako dlhým nechtom a vaše ruky budú vďaka nej vyzerať upravene. Hodí sa ku všetkému, preto tento typ manikúry môžete mať bežne, nie len na zvláštne udalosti. Určite nepokazí žiadny biznis outfit, rovnako ako ležérne oblečenie, no takúto manikúru môžete mať aj na príležitosti, na ktoré sa vyžaduje elegantný dress code.

image

Čierna manikúra sa hodí každému typu nechtov.

Pinterest

Francúzska manikúra

Ak čiernej na vašich rukách nechcete dať hneď celý priestor, stavte na čiernu francúzsku manikúru. Špičky nechtov jednoducho budú čierne. Už aj táto malá zmena upúta a vy možno časom na nechtoch budete chcieť viac tejto tmavej farby.

image

Veľkým trendom je aj tento typ čiernej francúzskej manikúry.

Pinterest

Detaily

Ak máte chuť trošku experimentovať, pokojne si nechajte jeden necht nalakovať inou farbou. Prípadne môže zostať telový a doplníte ho o nejaký vzor či symbol. Kreativite sa v tomto smere medze nekladú a vy skutočne môžete vyskúšať čo sa vám páči. A za každým to môže byť niečo iné.

image

Čo tak vyskúšať aj nejaké symboly či ornamenty?

Pinterest

Kombinujte

Čierna krásne vynikne v kombinácii so striebornou aj zlatou. Stačí ju na necht naniesť v malom množstve. Má to byť akási čerešnička na torte, vďaka ktorej budú vaše nechty pôsobiť luxusne. Pár zlatých či strieborných prvkov skutočne urobí veľa. A čierna vďaka tomu získa úplne iný rozmer.

image

Stavte na detaily.

Pinterest
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 00:21