Nezabudnite počas jesene a zimy na šaty, ktoré doplníte o zaujímavé pančušky.dreamstimedreamstime
StoryEditor

Na silonky telovej farby zabudnite! Zvoľte radšej tieto farby, ktoré sú oveľa modernejšie

16.11.2023, 14:00
Krása a móda

To, že prichádzajú chladnejšie mesiace ešte neznamená, že máte dať stopku šatám či sukniam. Krásne outfity môžete vytvoriť aj pomocou nich. Na čo však musíte určite zabudnúť sú pančušky, alebo silonky telovej farby. Podľa niektorých stylistov je to absolútny krok vedľa.

Môže sa vám zdať, že telové silonky sa hodia ku všetkému, no opak je pravdou. Ďalší mýtus je, že sú neviditeľné. Omyl. Máte viacero možností, čím ich nahradiť.

Niekoľko odtieňov čiernej

Čiernymi pančuškami nikdy nič nepokazíte. V zime sú ideálne hrubšie silonky, ktoré vás ochránia pred chladom. Sú vhodné na bežné, denné nosenie. Ak sa však chystáte na nejakú špeciálnu udalosť, oslavu či do divadla, siahnite po transparentných čiernych silonkách. Pôsobia žensky, sexi a navyše, ak si obujete čierne topánky, urobia vám nekonečne dlhé nohy.

Odviažte sa

Nebojte sa do vašich outfitov prepašovať aj trošku farieb. A to práve pomocou siloniek. Rôzne farebné variácie sú šik a rozhodne zaujmú. Červená, tmavo zelená, ale aj ružová či modrá oživia aj ten najnudnejší outfit. Či už necháte spod šiat vykuknúť len časť farebných siloniek, alebo v nich predvediete nohy v celej svojej kráse, nebude to krok vedľa. Skutočnou fashion špecialistkou budete, ak ich farebne prepojíte s nejakým detailom na zvyšných častiach oblečenia.

image

Farebné pančušky sú šik.

dreamstime

Žiadna nuda

Dnešná ponuka siloniek je skutočne široká a nájdete medzi nimi aj silonky s rôznymi vzormi. Silonky s bodkami, srdiečkami, zvieracími motívmi, ale aj väčším károvaným vzorom by túto jeseň nemali chýbať vo vašej výbave. Pri väčších kvetovaných či iných vzoroch však pozor. Hodia sa predovšetkým na štíhle nohy, inak by vám mohli opticky pridať pár centimetrov. To, čo by ste si mali zadovážiť sú sieťované pančušky. Stále sú veľmi moderné a keď ich správne a citlivo zakomponujete do outfitu, budete vyzerať ako z módneho časopisu. Zvoľte k ním skôr strohé šaty, žiadne extra veľké výstrihy, či príliš krátke minisukne. Medzi byť sexi a byť vulgárna je veľmi tenká hranica.

image

Dajte zelenú vzorom.

dreamstime
image

Aj malé detaily sú sexi.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 12:28