Vďaka pene bude vaša pleť čistá a svieža.dreamstime
StoryEditor

Čistiaca pena: Dôkladne odlíči a pleť zanechá čistú a hebkú

17.11.2023, 14:00
Krása a móda

Odličovanie a čistenie pleti je jedným z najdôležitejších krokov pre krásnu a zdravú pleť. Produktov z ktorých si môžete vybrať je viac než dosť a väčšina z vás má iste svoje vlastné preferencie. A hoci neradi skúšate v tomto smere nové veci, tentokrát by ste predsa len mali urobiť výnimku. Dajte šancu čistiacej pene.

Práve vďaka nej bude vaša pokožka dokonale čistá a pripravená prijať výživu z krémov  či sér, ktoré na ňu následne nanesiete.

Dôkladné čistenie

Čistenie pleti pomocou peny vám bude v prvom rade veľmi príjemné. Je to pohodlný, rýchly a účinný spôsob, ako sa zbaviť nie len mejkapu, ale aj nečistôt, ktoré sa na tvári zachytávajú. Navyše majú dosah aj na upchaté póry, čiže pravidelným používaním peny budú čierne bodky minulosťou. Peny vašu pleť nevysúšajú, práve naopak, sú veľmi jemné a šetrné, preto sú vhodné aj na citlivú pleť.

Použitie

Čistiacu penu by ste mali používať dvakrát denne. Ráno pri bežnom umývaní tváre. Zbaví vás nie len nečistôt, ale aj zvyšných produktov, ktoré ste si na pleť aplikovalia večer. Bude tak čistá, svieža a pripravená na ďalšie produkty ako aj líčenie. Večer penu môžete použiť ako odličovač, pretože jej zložky si poradia aj s mejkapom. Samozrejme, pokiaľ nie je vode odolný. Môžete ju však použiť aj ako finálnu časť čistenia vašej pleti. Dočistíte ňou zvyšky mejkapu, nečistoty a tiež odstránite z pokožky prebytočný maz. Penu si naneste na prsty a krúživými pohybmi prechádzajte po celej tvári a tiež krku a dekolte. Následne dôkladne opláchnite a pokračujte v bežnej rutine.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 00:26