Dajte šancu ružovému krému, vaša pleť to ocení.dreamstime
StoryEditor

Ružový krém rozjasní vašu pleť. No pozor, ružu v ňom nenájdete

18.10.2023, 14:00
Krása a móda

Poznáte ružový krém? Nie ten, ktorý obsahuje extrakt ruže ako takej. Kozmetické firmy prišli s ružovými krémami, ktoré skutočne majú túto jemnú púdrovú farbu. A nie je to len akási efektná záležitosť. Vďaka ružovému krému bude vaša pleť rozjasnená a svieža. Môžu za to nie len zložky, ktoré krém obsahuje, ale aj optická ilúzia.

Krásna žiarivá pleť je snom každej ženy. O dosiahnutie zjednoteného tónu sa často snažíte pomocou rôznych produktov dekoratívnej kozmetiky. Tentokrát vám postačí ružový krém.

Okamžitý efekt

Ráno robí deň. A to isté platí aj pre vašu pleť. Práve ráno by ste jej mali dopriať starostlivosť, vďaka ktorej bude žiariť počas celého dňa. Dôležité je sérum, ktoré pleť hydratuje, no v ďalšom kroku je podstatný aj správny výber krému. Dnes sa kozmetické značky predbiehajú v tom, kto prinesie na trh niečo inovatívne. A to samozrejme pre vás, ako konečných spotrebiteľov nie je na škodu. Tentokrát prostredníctvom krému dostanú na vašu pleť trošku ružovej.

Ružová na tvári

Sfarbenie krému je síce jemne ružovkasté, no nemýľte si tieto krémy s BB krémom, ktorý má pigmenty, ktoré sú veľmi podobné tým, ktoré obsahuje napríklad mejkap na tvár. Tieto krémy majú úplne inú textúru a ružová farba pri kontakte s pleťou vytvorí jemnú optickú ilúziu, vďaka ktorej bude pleť doslova žiariť. Tón pleti bude zjednotený a vy tak pravidelným používaním dosiahnete krásnu pleť, ktorá už nikdy viac nebude mdlá. S týmito problémami najčastejšie bojujete práve počas jesene a zimy.

image

Ružový krém rozjasní vašu pleť.

dreamstime

Zostanete im verné

To, že na vašej tvári budete vidieť efekt okamžite je jedna vec. No z dlhodobého hľadiska sa skutočne tón vašej pleti dokáže krásne zjednotiť a to aj vďaka účinným látkam, ktoré tieto typy krému obsahujú.

ANKETA
Počuli ste už o ružovom kréme?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. máj 2024 13:46