Villain je veľmi dramatická vizáž, kde hrá prím najmä čierna farba a to predovšetkým na očiach.Shutterstock
StoryEditor

Trend sezóny v líčení je VILLAIN mejkap. Skúsite sa takto nalíčiť?

22.09.2023, 08:00
Krása a móda

Ste tip, ktorý má rád jemný, prirodzený mejkap, alebo sa nebránite ani módnym výstrelkom a mejkapu, ktorý si rozhodne všimne každý? Ak patríte do druhej kategórie, potom vás iste poteší aktuálny trend, villain mejkap. Pripravte sa, že o dramatický look nebude núdza.

Aj mejkap podlieha móde. Mnohokrát sa ženy nechávajú inšpirovať známymi osobnosťami, ale aj filmami či modelkami, ktorých líčenie na prehliadkovom móle je veľakrát neprehliadnuteľné.

Aj striedmo

Túto jeseň možno v ulici budete stretávať absolútne protiklady. A to nie len v obliekaní, ale aj líčení. Trendom je totiž stále nude mejkap. Veľmi jemný, prirodzený, s minimálnym počtom použitých produktov. Tento mejkap máte vytvorený behom niekoľkých minút a hodí sa na denné líčenie. Základom je jednotná pleť bez nedokonalostí. Použiť teda môžete buď korektor, alebo len veľmi ľahký mejkap či BB krém. Maskara, ideálne v tenkej vrstve a samozrejme pomyselná bodka v podobe ľahkého rúžu či lesku. Ten môže byť pokojne v červených, ružových či oranžových odtieňoch. Dôležité je, aby neboli použité žiadne sýte a príliš výrazné farby. Ďalší trend je však najmä pre odvážne dámy.

image

Villain je veľmi dramatická vizáž, kde hrá prím najmä čierna farba a to predovšetkým na očiach.

Shutterstock

Villain mejkap

Villain mejkap obľubujú najmä mladé slečny, ktorým nechýba odvaha ani zručnosti, ktoré pre tvorbu tohto mejkapu potrebujú. Je to veľmi dramatická vizáž, kde hrá prím najmä čierna farba a to predovšetkým na očiach. Výrazné a hrubé čierne linky by mali oko predĺžiť a podporiť tak aj sexi pohľad. Pleť je väčšinou porcelánovo biela a dokonale vykontúrovaná. Dôležité pri villan mejkape sú aj lícne kosti. A netreba zabúdať aj na pery. Tie sú často doplnené o výrazný červený, bordový, alebo tmavo fialový rúž, no tie extravagantnejšie ženy sa neboja ani čiernej farby na ústach.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 06:33