Páčia sa vám pehy?pexels
StoryEditor

Čo poviete na tento trend v mejkape? Podľahnete pehám na tvári aj vy?

10.09.2023, 14:00
Krása a móda

Móda so sebou prináša rôzne trendy. Niektorí im prepadnú, iní sa im čudujú a nikdy ich nepochopia. Presne tak je to aj v prípade novodobého trendu v podobe pieh. Kým tí, ktorým tvár zdobia práve pehy sa ich snažia všemožne zbaviť a predchádzať ich ďalšiemu vzniku, iní robia všetko preto, aby na tvári mali práve tieto sexi bodky.

Odtlačok

Skvelým pomocníkom pri vytváraní pieh je aj obyčajný sprej na vlasy, ktorý bežne používate na prekrytie šedín. Vyberte si odtieň hnedej farby a nastriekajte ho na kefku, ktorá má jemné štetinky. Použite pokojne zubnú kefku, prípadne tú na čistenie pleti. Samozrejme musí byť suchá. Sprej nanášajte na kefku z dostatočnej diaľky, podľa pokynov na obale. Jemne oklepte a otlačte na  tvár. Aj pri samotnom otláčaní môžete na niektorých miestach pritlačiť viac, na iných menej.

Dlhodobý efekt

Ak máte pocit, že pehy sú to, čo chcete mať stále na tvári, máte možnosť si ich dať vytetovať. Talentované mejkap artistky si poradia aj s touto výzvou a nie je to v tomto odvetví žiadna novinka. Vyzerajú akoby ste sa s nimi narodili a nemusíte sa zaoberať zdĺhavým líčením. Akurát je nevyhnutné byť o tomto kroku presvedčený na 100%, keďže s ním budete musieť žiť aj viac ako jeden či dva roky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 23:18