Páčia sa vám pehy?pexels
StoryEditor

Čo poviete na tento trend v mejkape? Podľahnete pehám na tvári aj vy?

10.09.2023, 14:00
Krása a móda

Móda so sebou prináša rôzne trendy. Niektorí im prepadnú, iní sa im čudujú a nikdy ich nepochopia. Presne tak je to aj v prípade novodobého trendu v podobe pieh. Kým tí, ktorým tvár zdobia práve pehy sa ich snažia všemožne zbaviť a predchádzať ich ďalšiemu vzniku, iní robia všetko preto, aby na tvári mali práve tieto sexi bodky.

Spôsobov, ako dosiahnuť pehy na vašej tvári je niekoľko. Od jemného dokreslenia, až po tetovanie.

Asymetria

Aby pehy vyzerali v prvom rade prirodzene, mali by byť pravidelné. Väčšia, menšia, sýtejšia či jemnejšia. Práve rôznorodosťou docielite želaný efekt na nerozoznanie od toho naturálneho.

Mejkap

Aby vaše pehy vynikli, stavte na jednoduchý mejkap. BB krém, alebo len ľahký mejkap, ktorý zjednotí vašu pleť, na líčka použite jemný bronzér a rozhodne sa  vyhnite príliš namaľovaným očiam. Špirála vám bude úplne stačiť. Ak chcete viac, urobte si linku. V prípade pier tiež zvoľte jemnejší odtieň rúžu, prípadne siahnite  len po lesku na pery.

Ako na to?

Aby ste dosiahli čo najprirodzenejší výsledok, použite ceruzku na obočie v dvoch farbách. Jednu tmavšiu, druhú o niečo svetlejšiu. Pehy sú vo väčšine prípadov najvýraznejšie vždy v okolí nosa. A práve tam by ste mali aj začať. Jemne pritlačte a zanechajte si na tvári stopu v podobe pehy. Intenzitu tlačenia striedajte, aby neboli všetky pehy príliš výrazné, alebo naopak, príliš jemné. Rovnako je to aj s veľkosťou pieh. Ani zďaleka by nemali byť všetky rovnaké. Pokojne si pár pieh nakreslite aj na čelo a na tvár. Záleží len na vás, aká „pehaňa“ chcete byť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. máj 2024 08:53