Správny výber doplnkov vám uberie pár rokov.dreamstime
StoryEditor

Vyzerajte o pár rokov mladšie! Stačí pár zmien vo vašom šatníku

14.08.2023, 08:00
Krása a móda

Šaty robia človeka. Na tomto výroku predsa len niečo bude. Oblečenie o vás čo to napovie. No v neposlednom rade môžete práve prostredníctvom oblečenia či doplnkov podčiarknuť vaše prednosti a dokonca si môžete ubrať aj pár rokov. Niekedy úplne stačí správna kombinácia farieb či strihov.

Kabelky

Aj doplnok ako kabelka dokáže s celkovým outfitom urobiť hotové zázraky. Čierna kabelka je samozrejme klasika, ktorou nič nepokazíte. Pokiaľ sú vo vašej skrini predovšetkým jednofarebné kúsky bez vzorov, doplňte ich výraznou kabelkou. Pokojne choďte do farieb ako žltá, zelená či ružová. Ak na takúto kombináciu nemáte odvahu, stavte na béžovú. Hodí sa takmer ku všetkému a tá vás opticky omladí.

image

Farebné kabelky vám dokážu ubrať pár rokov.

dreamstime

Kvalitné topánky

S tou kvalitou je to naozaj tak, že ju na oblečení, doplnkoch či topánkach jednoducho vidieť. Aj tu platí, že nemusíte mať v botníku topánky od výmyslu sveta. úplne stačí pár kúskov, ktoré sa hodia ku všetkému. Hladké lodičky či topánky na nízkom opätku by nemali chýbať. No pár rokov vám uberú aj kvalitné tenisky. Tie už dávno nie sú považované len za športovú obuv. Pôsobia ležérne, mladistvo a poskytnú vám pohodlie.

image

Hladké lodičky v neutrálnej farbe by nemali chýbať.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. september 2024 01:42