Správny výber doplnkov vám uberie pár rokov.dreamstime
StoryEditor

Vyzerajte o pár rokov mladšie! Stačí pár zmien vo vašom šatníku

14.08.2023, 08:00
Krása a móda

Šaty robia človeka. Na tomto výroku predsa len niečo bude. Oblečenie o vás čo to napovie. No v neposlednom rade môžete práve prostredníctvom oblečenia či doplnkov podčiarknuť vaše prednosti a dokonca si môžete ubrať aj pár rokov. Niekedy úplne stačí správna kombinácia farieb či strihov.

Je dobre vedieť, čo vášmu typu postavy a rovnako tak osobnosti pristane. A nezabúdajte aj na pravidlo, že dôležitá je kvalita, nie kvantita.

Jednofarebné oblečenie

Ak máte v obľube farebné kúsky oblečenia, tak je to skvelá správa. Práve farby vám dokážu ubrať pár rokov. No voľte skôr jemné, pastelové tóny, než veľmi výrazné. Ak si opticky chcete ubrať nejaký ten rôčik, stavte na studené farby. A zabudnite na veľké vzory. Obrovské kvety či abstraktné tvary na oblečení vám pridajú objem v niektorých partiách a v neposlednom rade aj roky. Veľmi opatrné buďte aj pri výbere prúžkovaných odevov. Aj tie niekedy dokážu spôsobiť hotovú pohromu. Ak prúžky, tak jemné.

image

Bledé farby by vám v šatníku nemali chýbať.

dreamstime

Oversize

Ešteže sú v móde aj oversize veci, ktoré dokážu zakryť niektoré nedostatky na postave a zároveň vyzerajú absolútne šik. Košele, svetre, topy. Ideálne v kombinácii s užšími nohavicami. Budete vyzerať výborne a cítiť sa pohodlne. Aj v tomto prípade stavte na kvalitu. Umelými a lacnými materiálmi nikdy nedocielite taký efekt, ako tými kvalitnými. A stačí vám jeden až dva takéto kúsky a už nikdy nebudete stáť pred skriňou so zúfalstvom v očiach, že si nemáte čo obliecť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:36