Sking flooding znamená ”záplava”.dreamstime
StoryEditor

Vyskúšajte hit internetu skin flooding: Sľubuje žiarivú a hydratovanú pleť a potrebujete len pár minút denne

12.08.2023, 14:00
Krása a móda

Môžete mať pocit, že v starostlivosti o pleť už viete všetko čo potrebujete, aby ste docielili dokonalý efekt. Pravdou však je, že ešte stále prichádzajú nové informácie, produkty a postupy, vďaka ktorým môže byť pleť ešte krajšia, žiarivejšia a zdravšia. Momentálne je veľkým hitom skin flooding. Nezaberie viac ako pár minút denne, no efekt viditeľný už po niekoľkých dňoch.

Na to, aby bola pleť zdravá a pekná, potrebuje v prvom rade poriadnu dávku hydratácie. No hydratačný krém rozhodne nestačí.

Záplava

Flooding v preklade znamená, záplava. A presne o to v tomto prípade ide. Doslova máte vašej pleti poskytnúť dostatočné až nadmerné množstvo hydratácie. A to nie len v lete, kedy jej potrebuje ešte o niečo viac ako inokedy.

Nie len z vonku

V prvom rade je nevyhnutné povedať, že ak si budete na tvár nanášať aj desiatky produktov, no nebudete piť dostatočné množstvo tekutín, nebude vám to nič platné. Skutočne platí, že hydratácia by mala ísť ruka v ruke s tou vonkajšou aj vnútornou. Kávu, sladké nápoje a alkohol do pitného režimu nerátajte. Nezabudnite tiež jesť dostatok zeleniny a ovocia. Tie okrem poriadnej dávky vody obsahujú aj minerály a vitamíny, ktoré sa tiež odrazia na kvalite vašej pleti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 07:23