Masáže tváre ju zbaví opuchov.dreamstime
StoryEditor

Štíhlejšia tvár bez opuchov? Toto musíte vyskúšať!

14.07.2023, 14:00
Krása a móda

Patríte k ženám, ktorým sa na tvári odrazí akýkoľvek prehrešok? Opuchy tváre či očí trápia mnoho žien, no zbaviť sa ich nie je vôbec nemožné. Kontúry tváre budú opäť výrazné, ak sa budete držať týchto rád.

Vašu tvár dokážete pomocou jednoduchých trikov zoštíhliť a zvýrazniť jej obrysy a prirodzené črty.

Masážne techniky

Venujte vašej pleti pár minút ráno a večer a výsledkov sa čoskoro dočkáte. Na internete nájdete množstvo návodov na to, ako si urobiť čo najúčinnejšiu auto masáž nie len pomocou rúk, ale aj pomocou valčeku na pleť či kameňa Gua sha, ktorý sa teší čoraz väčšej obľube u ľudí. Zaujímavé výsledky tiež môžete dosiahnuť aj vďaka bankovaniu. Nie je na škodu zaplatiť si kurz, na ktorom sa naučíte ako na to, alebo si dôkladne popozerajte videá sa podrobnými návodmi.

Pitný režim

Pitný režim je kľúčový aj v tomto prípade. Ak je vaša tvár opuchnutá, začnite piť viac tekutín. Vyhýbajte sa však sladeným nápojom, alkoholu, ba dokonca aj viac šálok kávy denne môže tento proces „zoštíhľovania“ spomaliť. Naopak, pomôže vám čistá voda, minerálky, bylinkové čaje a obzvlášť účinný je žihľavový čaj, ktorý dokáže telo odvodniť.

Toto vynechajte

O soli je veľmi dobre známe, že tak, ako je pre váš organizmus potrebná, jej nadbytok urobí viac škody ako osohu. A odrazí sa to v prvom rade na vašej tvári. Preto by ste mali soľ eliminovať. Najmä tú, ktorá sa nachádza na chipsoch, slaných pochutinách, údeninách a podobe. A rovnako je to aj s cukrom. Obmedzte sladkosti, alkohol, ktorý práve cukru obsahuje viac než dosť a skvelé výsledky uvidíte nie len na vašej tvári, ale aj postave.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 21:17