Tvárová hmla vás nie len osvieži, ale aj hydratuje vašu pleť.dreamstime
StoryEditor

Tvárová hmla vo vašej letnej výbave nesmie chýbať! Dôvodov prečo ju používať je viac než dosť

27.06.2023, 14:00
Krása a móda

Vy síce túžobne očakávate horúce letné dni a dotyk slnečných lúčov na vašej pleti, no verte či nie, ona z toho až takú radosť nemá. Práve preto by ste pleti mali venovať zvýšenú starostlivosť aj pozornosť. Hydratácia je základ a vďaka tvárovej hmle ju pleti môžete dopriať kedykoľvek počas dňa.

Tvárovú hmlu môžete mať neustále po ruke. Zmestí sa do kabelky a vy tak behom niekoľkých sekúnd môžete pre vašu pleť urobiť to, čo najviac potrebuje. A to nie len v lete.

Nie len osvieženie

Ak sa tvárová hmla stane toto leto súčasťou vašej kozmetickej rutiny, určite neobanujete. Okrem hydratácie vytvára na vašej pokožke aj ochrannú bariéru, má protizápalové účinky a v neposlednom rada pôsobí aj ako antioxidant. Zbaliť by ste si ju mali na dovolenku kde počas dňa doprajete vašej pleti žiadanú dávku hydratácie ale tiež ju oceníte aj v prípade, že trávite veľa času v klimatizovaných priestoroch a vaša pleť sa vysušuje. Tvárovú hmlu by mali mať po ruke všetci tí, ktorých trápia akékoľvek kožné problémy. Počnúc zápalmi až po ekzematickú pleť.

Počas celého dňa

Tvárová hmla plní svoju úlohu počas celého dňa. Ráno pleť doslova rozžiari. Počas dňa jej dopraje osvieženie a večer po odlíčení funguje ako spoľahlivý antioxidant ktorý pleť zbaví nečistôt. Navyše ak si ju nanesiete na pleť a použijete hydratačné sérum či krém, tie naviažu na seba vlhkosť čo sa odrazí na celkovej kvalite vašej pleti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 05:28