Vrkoče vám zabezpečia nie len komfort ale aj stále upravený vzhľad.dreamstime
StoryEditor

Najlepší účes na leto? Tento vás nikdy nezradí a budete sa vďaka nemu cítiť pohodlne

23.06.2023, 14:00
Krása a móda

Udržať v lete svoje vlasy pod kontrolou je niekedy hotový zázrak. Pod vplyvom tepla, potu a vlhka vám účes vydrží len veľmi krátko. Ak vôbec. Ak však máte dlhé vlasy, vymeňte nudný chvost za vrkoče.

Odborne upletené vrkoče vám vydržia aj niekoľko týždňov. Nepotrebujú žiadnu extra starostlivosť a vy budete non stop upravené. A to sa oplatí.

Pre všetky typy vlasov

Vrkoče si môžete dovoliť nech máte akýkoľvek typ vlasov. Ani dĺžka v tomto prípade nie je vždy rozhodujúca, pretože na krátke vlasy sa dajú nadpojiť dlhšie pramene a z vás sa tak behom chvíle stane úplne iná žena.

image

Odborne zapletené vrkoče vám vydržia aj niekoľko týždňov.

dreamstime

Vyberie si každý

Spomedzi rôznych možností si skutočne vyberie každý. Túžite mať vkrôčikmi pokrytú celú hlavu? Žiaden problém. Rovnako šik vyzerajú aj tri či štyri vrkoče, ale tiež vrkoče zapletené do rôznych tvarov. Vrkoče môžete nosiť rozpustené, alebo zviazané do copu či drdola. Ani tu sa fantázii medze nekladú. Hlavne nech sa cítite pohodlne a samé sebou.

Farby

Leto si priam pýta experimentovanie. A práve s vašou hrivou si môžete dopriať trošku extravagancie. Do vrkôčikov sa dajú zapliesť rôzne farebné vlákna, nite či ozdoby vďaka ktorým budete mať originálny účes na počkanie. Vrkoče si môžete dopriať v každom veku a inklinujú k nim dokonca aj odvážnejší páni.

image

Nebojte sa v lete staviť aj na farby.

dreamstime

Pohodlie

Najmä v prípade dlhých a hustých vlasov je potenie sa počas leta niekedy neúnosné. Vrkoče vyriešia váš problém aj v prípade, že sa pravidelne venujete športu. Je to skutočne účes ktorý vám poskytne všetko: komfort aj to, že vaša vizáž bude dokonalá.

Starostlivosť

Starostlivosť o vrkôčiky je pomerne jednoduchá. Len pri umývaní vlasov musíte byť opatrné. Ak sú súčasťou účesu aj farebné umelé vlasy, odborníci vám vždy s ochotou poradia ako a čím vlasy a pokožku hlavy umývať. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 17:37