Skúste sa zbaviť ochlpenia pomocou vosku.dreamstime
StoryEditor

Hladké nohy počas leta? Niektoré metódy vás zbavia chĺpkov aj na šesť týždňov

23.05.2023, 10:00
Krása a móda

V lete viac ako inokedy venujete pozornosť svojej pokožke. A to nie len tomu, aby bola jemná, ale predovšetkým hladká. Zbavovanie sa ochlpenia je najmä počas leta každodennou rutinou ktorú podstupujete.

Spôsobov ako sa dokonale zbaviť ochlpenia je viac. Trvalé odstránenie chĺpkov je samozrejme jeden z najúčinnejších spôsobov. Ak ste to tento rok nestihli, máte stále dosť iných, efektívnych možnosti.

Epilácia

Trh dnes ponúka množstvo epilátorov ktoré vás zbavia chĺpkov po dobu až dvoch až troch týždňov, v niektorých prípadoch aj dlhšie. Postupne, pravidelným používaním budú chĺpky oveľa jemnejšie. Pozor však na to, aby bola pokožka čistá. V opačnom prípade sa môže stať, že miesta na pokožke zostanú zapálené.

IPL

IPL, alebo inak intenzívne pulzné svetlo má za úlohu zbaviť vás ochlpenia natrvalo. Ideálny čas na absolvovanie tohto ošetrenia je počas chladnejších mesiacov. Prvý efekt môžete zbadať už po niekoľkých sedeniach a v lete sa tak budete tešiť z dokonale hladkej pokožky.

Klasické holenie

Klasickému holeniu je stále verných väčšina žien. Nie je na tom nič zlé, akurát že sa tejto činnosti musíte venovať pomerne často. Niektoré dámy aj každý deň. Aj pri holení by ste sa mali držať niekoľkých rád. Používanie peny na holenie a tiež pár minút v teplej vode vám holenie určite uľahčia. Výhodou je, že sa chĺpkov zbavíte behom niekoľkých minút. Takže budete pripravené v každej situácii.

image

Holenie je stále jedným z najčastejších spôsobov ako mať hladké nohy či iné časti tela.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 19:26