Červený rúž je ikonická záležitosť. Celebrity na neho nedajú dopustiť.Profimedia
StoryEditor

Rafinované a sexy! V hlavnej úlohe červené pery, ktoré upútajú na prvý pohľad

21.05.2023, 16:00
Krása a móda

Pozrite sa s nami, ktoré slávne dámy nedajú dopustiť na výrazné líčenie v podobe červeného rúžu. Toto výraznejšie líčenie upúta už na prvý pohľad a je neskutočne ženské a sexy. Zistite triky ako si správne naniesť výrazný rúž.

Červený rúž je veľmi populárny a ikonický pre svoju schopnosť pridať zvodnosť a príťažlivosť ústam. Červený rúž existuje v rôznych odtieňoch červenej, od svetlejších alebo s nádychom ružovej až po hlbšie a sýtejšie odtiene.

Červený rúž sa používa nielen na každodenný make-up, ale je tiež často súčasťou významných udalostí a večierkov, ako napríklad plesy, oslavy alebo červený koberec. Je považovaný za klasický a elegantný doplnok a dokáže celkom zmeniť vzhľad tváre. Aj k jednoduchého outfitu dokáže vyčarovať hviezdnu vizáž.

Pri aplikácii červeného rúžu je dôležité mať hladké a hydratované pery. Pred aplikáciou rúžu je dobré exfoliovať pery jemným peelingom a potom naniesť hydratačný balzam na pery. Až potom rúž nanášajte priamo na pery, buď priamo, alebo ešte lepšie  pomocou štetčeka. Lepšie si tak ustrážite kontźry pier.

Na trhu je široká škála rôznych odtieňov červeného rúžu. Môžete si tak vybrať ten, ktorý vám najviac vyhovuje a lichotí vašej pleti. Experimentujte s rôznymi odtieňmi a textúrami, aby ste našli ten správny pre vás. Inšpirujte sa známymi ženami, ktoré na červený rúž nedajú dopustiť.

image

Karolina Kurkova

Profimedia

Aplikácia rúžu môže byť jednoduchá, ak dodržíte niekoľko krokov. Tu je postup, ako správne naniesť rúž:

Pripravte pery 

Pred aplikáciou rúžu je dôležité mať hladké a hydratované pery. Môžete použiť jemný píling na pery na odstránenie odumretých kožných buniek a potom naniesť hydratačný balzam alebo olej na pery. Nechajte balzam pôsobiť niekoľko minút, aby sa pery hydratovali.

Použite odtieň podľa svojich preferencií 

Vyberte si odtieň rúžu, ktorý sa vám páči a ktorý lichotí vášmu tónu pleti a farbe vlasov. Existuje veľa možností, od svetlých až po tmavé odtiene červenej.

Použite štetec 

Ak chcete presnejšiu aplikáciu, môžete použiť štetec na rúž. Štetec vám umožní lepšiu kontrolu nad farbou a umožní vám presne vykresliť okraje pier.

Technika 

Ak používate rúž priamo z tyčinky, môžete ju naniesť priamo na pery. Začnite uprostred hornej hornej pery a naneste rúž pozdĺž okraja pier smerom ku kútikom. Následne aplikujte rúž na dolnú peru rovnakým spôsobom. Ak používate štetec, namočte ho do rúžu a potom naneste farbu na pery. Začnite uprostred pier a jemne ťahajte štetcom smerom ku kútikom.

Vyrovnajte farbu

Po aplikácii rúžu môžete použiť papierovú vreckovku na odstránenie nadbytočnej farby a získanie rovnomerného vzhľadu. Jemne stlačte papierovú vreckovku medzi pery a nechajte ju absorbovať nadbytočnú farbu.

Zafixujte 

Ak chcete, aby dlho vydržal, môžete aplikovať tenkú vrstvu transparentného púdru alebo použiť fixačný sprej na make-up. Toto pomôže rúžu vydržať hodiny bez dodatočnej úpravy.

Pamätajte si, že aplikácia je vecou skúšania a šikovných trikov. S trochou cviku a experimentovania nájdete techniku, ktorá vám bude presne vyhovovať.

INŠPIRATÍVNE Foto v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:47