V lete sa nebojte kombinovať rôzne šperky.dreamstime
StoryEditor

Hľadáte vhodné šperky na leto? Tieto kúsky by vám v šperkovnici nemali chýbať

18.05.2023, 14:00
Krása a móda

Doplnky by nemali chýbať v šatníku či šperkovnici žiadnej ženy. Dokážu vyčarovať aj z tých najobyčajnejších kúskov dokonalý outfit, podčiarknu vašu ženskosť a dodajú vám aj kus sebavedomia. Toto sú šperky, ktoré by vám počas leta nemali chýbať!

Náramky

Náramky na opálenej koži vyzerajú dokonale. Tu sa vôbec nemusíte držať pravidla menej je viac. Pokojne si ich dajte na ruku toľko koľko sa vám páči. Kožené, retiazkové aj tie z kameňov. Kombinujte zlaté so striebornými, kamenné s retiazkovými. Nie sú žiadne limity. Nie sú žiadne pravidlá. Leto aj vaše holé ruky toho znesú naozaj veľa.

Prstene

Aj prsteňom by ste v lete mali dať šancu. Avšak tu už zvážte, či chcete náramky alebo práve tieto šperky. Jeden či dva prstene sú v poriadku aj v kombinácii s náramkami. Viac si ich dajte len v prípade, že s náramkami to bude tentokrát striedmejšie. Najmä v lete sa vám budú hodiť prstene aj v hornej časti prstov, tesne pod nechtovým lôžkom, ale aj na palcoch. Elegantne tiež vyzerajú prstene z ktorých ide jemná retiazka ukončená náramkom.

Náramok na nohu

To, čo by vám v lete určite nemalo chýbať sú náramky na nohu. Vyzerajú sexi a na leto sú ako stvorené. Aj v tomto prípade máte viacero možností od jemných retiazkových náramkov cez farebné až po tie vyrobené z mušličiek. Dajte im šancu nie len počas dovolenky, ale aj mimo nej.

image

Náramok na nohu by vám v lete nemal chýbať.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 17:27