Pozrite sa, s čím všetkým vám môžu pomôcť jednotlivé druhy kryštálov.dreamstime
StoryEditor

Silu kryštálov môžete využiť aj pri starostlivosti o pleť: Ktorý z nich si vyberiete vy?

10.05.2023, 10:30
Krása a móda

Kryštály nie sú skvelé len ako doplnok k outfitu, ale rovnako tak dokážu pomôcť v mnohých životných oblastiach. Zbavia vás nespavosti, stresu a ochránia pred negatívnou energiou. Využiť ich dokonca môžete aj pri starostlivosti o pleť. Pozrite sa, ktoré kryštály sa oplatí zaradiť do vašej pleťovej rutiny.

Existujú rôzne druhy kryštálov, pričom každý z nich vám môže pomôcť s niečím iným. Kryštály sú predovšetkým skvelými pomocníkmi pri starostlivosti o pleť. Či už vás trápi akné, suchosť alebo vrásky, rozhodne sa oplatí vyskúšať ich silu. Ak túžite po krásnej a zdravej pokožke, zaobstarajte si jeden z týchto liečivých kameňov a čerpajte z jeho účinkov.

Ruženín

Ak vás často trápi tmavé kruhy pod očami alebo máte citlivú pleť, zaobstarajte si ruženín, ktorá má upokojujúce účinky. Okrem toho udrží vašej pokožke mladistvý vzhľad a zlepší krvný obeh. Nápomocný však vie byť aj pri zápaloch, ekzémoch alebo nepekne vyzerajúcich vyrážkach.  

Ametyst

Tento fialový kameň má upokojujúce účinky, dokáže zmierniť opuchy a známky unavenej pleti. Keďže odbúrava stres a pomáha vám napojiť sa na duchovnú stránku, vo veľkom prispieva k dokonalému vzhľadu vašej pleti. Okrem toho má detoxikačné vlastnosti, podporuje regeneráciu buniek a bojuje proti kožným infekciám.

image

Ktorý kryštál potrebuje vaša pleť?

dreamstime

Krištáľ

Krištáľ patrí k jedným z najsilnejších kameňov. Nielenže vám môže pomôcť so sústredením, ale aj pleťovou rutinou a zlepšením celkového vzhľadu pokožky. Ak vás trápia vrásky, rozhodne si jeden zaobstarajte.

Jadeit

Ďalším liečivým kryštálom je jadeit. Ten zlepšuje cirkuláciu krvi v pokožke, uvoľňuje svaly, odstraňuje opuchy a kruhy pod očami. Vynikajúci je však aj na vyhladenie vrások a spevnenie ovisnutej pokožky.

Čierny onyx

Tento nádherný kameň dokáže vašu pokožku zbaviť zápalov, ekzému, rán a nepekných jaziev. Jednoducho, vyživí a rozžiari vašu pleť.

Použite ich akokoľvek

Ak ste už prišli na to, ktorý kryštál je vhodná na váš typ pleti, je dôležité vedieť, ako sa dá jeho sila využiť. Najčastejšie sa kryštály prikladajú na pleť, no v poslednej dobe sú obľúbené v podobe masážnych valčekov. Umiestniť ich však môžete aj do kúpeľa alebo k pleťovým produktom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 21:35