Zistite, aký tvar nechtov sa najviac hodí k vašej osobnosti.dreamstime
StoryEditor

Špic, ovál či mandľa? Zistite, aký tvar nechtov sa k vám hodí najviac podľa osobnosti

05.05.2023, 09:00
Krása a móda

Každá z vás túži vyzerať dokonalo a často si k tomu dopomáhate oblečením či všemožnými líčidlami. Krásnymi vás však môže urobiť aj správna manikúra. Možno máte rady krátke a prirodzené nechty alebo naopak oválne či hranaté. Viete však, aký tvar sa hodí najviac k vašej osobnosti?

Poznáte to, keď prídete k nechtárke a pozeráte sa na tie všemožné farby, dĺžku či tvary, no nie a nie si vybrať tú správnu manikúru? V tomto prípade by ste mali zaostriť pozornosť na váš charakter a osobnosť. Podľa nej totiž môžete zistiť, aký tvar nechtov sa k vám najviac hodí. Tak čo, bude vás charakterizovať skôr prirodzený alebo naopak oválny tvar nechtov?

Krátky a prirodzený tvar

Ak ste milovníčkami výrazných farieb a zaujímavých vzorov, no popritom ste praktické, najlepšie na vás vyniknú krátke a prirodzené nechty. Tie dokážu opticky rozšíriť nechtové lôžko a skrátiť vaše ruky. Zároveň vás nebudú obťažovať, ak si nemôžete dovoliť kvôli práci dlhé nechty.

Oválny tvar

Nechty, ktoré sú vytvarované do guľata dokážu opticky predĺžiť prsty a pristanú naozaj každej z vás. Najviac sa však hodia praktickým a nezávislým ženám, ktoré túžia pôsobiť elegantne a štýlovo.

Mandľový tvar

Nechty v tvare mandle, ktoré si vyžadujú o čo si dlhšiu dĺžku, budú svedčiť komukoľvek v akomkoľvek veku. Nielenže dodávajú ženskosť, ale nikdy nevyjdú z módy. Tak či onak, nosiť by ich mali najmä tie z vás, ktoré sa neboja experimentovať a rady skúšajú nové trendy.

Hranatý tvar

Nechty s hranatým tvarom nie sú vhodné pre ženy, ktoré majú plnšie ruky a kratšie či široké prsty. Naopak vyniknú na tých z vás, ktoré majú úzke nechty a charakterizuje vás asertívnosť a ambicióznosť. Keďže nie ste príliš otvorené novým veciam, tento tvar je pre vás ako stvorený.

Špicatý tvar

Ak si vyberiete špicatý tvar nechtov, pravdepodobne ste vášnivé a sebavedomé ženy, ktoré milujú dobrodružstvo. Vždy sa snažíte pôsobiť trendy a štýlovo, nezľaknete sa zmien a so svojimi nechtami rady experimentujete. Nezabudnite preto k tomuto tvaru nechtov pridať aj výrazné farby.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 03:04