Naučte sa spolu s nami nosiť priehľadné kúsky.dreamstime
StoryEditor

Budete ich milovať: Priesvitné materiály, môžete nosiť aj bez toho, aby ste pôsobili vulgárne

17.04.2023, 08:00
Krása a móda

Priesvitné modely toto leto neuvidíte len na módnych prehliadkach či slávnostných príležitostiach, ale aj v uliciach. Ak by ste sa im rozhodli dať zelenú aj vy, pripravili sme si pre vás návod, ako ich nosiť, aby ste nepôsobili vulgárne, ale sexi, sofistikovane a štýlovo.

Priesvitné materiály ako šifón, čipku či madeiru nájdete toto leto aj na pultoch obchodov. Keďže ich bolo doteraz vidieť len na módnych mólach či červenom koberci, mnohé ženy ich považovali za zakázané. Áno, ak ich neviete nosiť a kombinovať, rozhodne v nich budete pôsobiť vulgárne a preto bude lepšie, ak ich necháte radšej doma v skrini. Našťastie, my sme si pre vás pripravili zopár trikov, ktoré vám pomôžu s ich správnym výberom a naučia vás, ktoré časti tela sa najviac oplatí odhaliť.

Stvorené na pláž

Priesvitné materiály by nemali chýbať vo vašej základnej výbave na dovolenku. Kaftany či šaty si môžete voľne prehodiť cez plavky a prejsť tak z pláže do hotela bez toho, aby ste sa museli prezliekať či navliekať na seba úzke šortky. Vybrať si môžete odvážne šifónové, ale aj jemné čipkované kúsky.

Dokonalé priesvitné blúzky

Ak by ste chceli priesvitné materiály zapracovať aj do bežných outfitov, no doteraz ste s nimi nemali skúsenosť, zaobstarajte si jeden kúsok, ktorý skombinujete s klasickým materiálom. Skvelou voľbou môže byť čipkovaná či šifónová blúzka, ktorá vynikne so širokými dlhými nohavicami alebo sukňou. Aby ste nepôsobili vulgárne, farbu podprsenky zlaďte s farbou blúzky. Pre elegantnejší štýl si môžete pod blúzku obliecť kratšie tielko v neutrálnej farbe.

Noste ich už na jar

Túžite nosiť šifón už teraz? V tom prípade si zaobstarajte priesvitný kabát alebo raincoat. Siahnuť môžete po zemitých, pastelových alebo neónových odtieňoch.  

Priesvitný komplet

Do mesta či na dovolenku si môžete s kľudom obliecť šifónový či úpletový komplet, ktorý sa skladá zo širokých nohavíc a crop topu alebo blúzky a šortiek. Snažte sa však neexperimentovať s farbami a radšej voľte outfit v jednom tóne.

Niečo pre odvážne

Ak sa priesvitných materiálov nebojíte, rozhodne by ste si mali zaobstarať priehľadné šaty, v ktorých budete vyzerať neodolateľne, žensky a sexi. Siahnuť môžete po jemných vzoroch a aplikáciami. Celkový outfit doplňte podpätkami a mini kabelkou.

Outfit vo farbe kože

Priehľadné kúsky môžete nájsť v obchodoch aj vo farbe kože. Pri výbere si však dajte pozor na to, aby boli blízke vášmu tónu pleti. Zvoliť môžete top, sukňu alebo šaty, ktoré v žiadnom prípade nebudú pôsobiť vulgárne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. apríl 2024 10:09