Odvar podporí rast vlasov.dreamstime
StoryEditor

Túžite po dlhých a zdravých vlasoch? Vďaka odvaru z tejto bylinky sa môžete z výsledkov tešiť už o pár týždňov

05.05.2023, 14:00
Krása a móda

Vyskúšali ste už všetky možné výživové doplnky a produkty ktoré na vás z každej strany striehnu, no vaše vlasy vyzerajú stále rovnako? Skôr, než miniete ďalšie desiatky eur za šampóny, kondicionéry a masky na vlasy ktoré sľubujú ich rast aj zdravie, skúste sa za krásnymi vlasmi vybrať prírodnou cestou. Je overené, že niekedy sú tie najlacnejšie riešenia zároveň tými najefektívnejšími. Tentokrát vám v tom výrazne pomôže odvar z rozmarínu.

Príprava

Príprava vody je absolútne jednoduchá a nezaberie vám viac ako pár minút. Na jednu kúru budete potrebovať päť až šesť dlhších stoniek tejto rastliny. Čím viac rozmarínu pridáte, tým bude extrakt silnejší a samozrejme účinnejší. Zalejte litrom vody a priveďte do varu. Varte ešte 15 minút a následne roztok preceďte do sklenených fliaš.

Aplikácia

Táto čarovná vodička sa nanáša vždy na čerstvo umyté vlasy. Umyte si ich tak ako to robíte bežne. Použite kondicionér či masku a následne na opláchnuté vlasy použite tento bezoplachový extrakt z rozmarínu. Aplikujte ho dôkladne na celú pokožku hlavy a môžete ho do nej jemne pomocou prstov vmasírovať.  Nevynechajte ani jeden centimeter. Vodičku nechajte pôsobiť a neoplachujte ju. Následne vlasy nechajte buď voľne zaschnúť, alebo postupujte ako zvyčajne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. október 2024 06:26